HeaderFoxsports1

Wat is FOX Sports 1?

FOX Sports 1 is het visitekaartje van FOX Sports, met de beste FOX Sports-programma’s en een wisselende selectie van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Vrouwen Eredivisie en UEFA Europa League. Gewoon, gratis voor onder andere alle tv-klanten van KPN (kanaal 14), T-Mobile (kanaal 150), Ziggo (kanaal 421, t/m 31-12-2020 voor klanten met minimaal een TV Start- of Standard-abonnement) en Youfone (kanaal 21).

In de Tv-gids zie je welke live wedstrijden worden uitgezonden op FOX Sports 1. Voor wie echt geen wedstrijd van zijn of haar favoriete club wil missen en voor liefhebbers van internationaal voetbal en Amerikaanse sport biedt je tv-aanbieder een extra pakket aan om álle FOX Sports-kanalen te ontvangen. 

 

abonneren

Programma FOX Sports 1

Op vrijdag trapt FOX Sports 1 het weekend af met een uniek schakelkanaal, met alle live hoogtepunten van die avond uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Bundesliga. Op zaterdagavond en zondagmiddag zie je live voetbal uit de Eredivisie. Ook het TOTO KNVB Bekertoernooi en de UEFA Europa League zijn tot en met de finale live te volgen op FOX Sports 1. Daarnaast brengt FOX Sports 1 ook doordeweeks regelmatig een live wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie, dagelijks het laatste nieuws in FOX Sports Vandaag, Club TV, documentaires over alle clubs en hun helden en actuele opinie in Voetbalpraat.

VEELGESTELDE VRAGEN

FOX Sports 1 is het visitekaartje van FOX Sports met een selectie van de beste FOX Sports-programma’s en met elke week ook live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League.

FOX Sports is op de volgende kanalen te zien:

 

FS 1

FS 2

FS 3

FS 4

FS 5

FS 6

KPN

14 + 221

222

223

224

225

226

Ziggo

421

422

423

424

425

426

T-Mobile

150

151

152

153

154

155

Online.nl

405

406

407

408

409

410

Youfone

19

410

411

412

413

414

Caiway

318

319

320

321

322

323

Delta

421

422

423

424

425

426

 

 

 

 

 

 

 

* Neem contact op met je tv-aanbieder om je FOX Sports-abonnement te beheren.
Zit FOX Sports 1 bij jou in het basispakket? Neem dan een abonnement op het extra FOX Sports-pakket om alle 6 kanalen te ontvangen. Afhankelijk van je tv-aanbieder kun je in sommige gevallen ook kiezen voor FOX Sports Eredivisie (1 t/m 3) of FOX Sports International (4 t/m 6). Informeer bij je tv-aanbieder naar de mogelijkheden.
Op FOX Sports 1 is een selectie van de beste FOX Sports-programma’s te zien, met uiteraard ook elke week een aantal live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League. Regelmatig worden er op FOX Sports 1 ook wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Word dan FOX Sports Eredivisie-  of FOX Sports Compleet-abonnee en zie alle wedstrijden uit de Eredivisie live!

Op FOX Sports 1 zie je een selectie van de beste FOX Sports-programma’s met uiteraard ook elke week een aantal live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of de TOTO KNVB Beker. Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden op FOX Sports 1, 2 of 3. Wil je niets missen? Word dan FOX Sports Eredivisie-  of FOX Sports Compleet-abonnee en zie alle wedstrijden uit de Eredivisie live!

FOX Sports GO is alleen beschikbaar als onderdeel van het volledige FOX Sports-pakket. Controleer of FOX Sports 1 beschikbaar is in de Interactieve TV-app van je tv-provider. Heb je een FOX Sports-abonnement? Dan kijk je met de FOX Sports NL-app live naar FOX Sports binnen de hele EU.

Nou en of! FOX Sports-abonnees kunnen alle programma's en wedstrijden die FOX Sports uitzendt tot 72 uur terugkijken via de TV-gids in de FOX Sports-app of via de TV-gids op FOXSports.nl. Naast de TV-gids kun je ook wedstrijden en programma’s terugkijken via de videopagina op FOXSports.nl of in de videosectie in de FOX Sports-app.

 
Jazeker. Controleer of FOX Sports 1 beschikbaar is in de Interactieve TV-app van je tv-provider. Heb je een FOX Sports-abonnement? Dan kijk je met de FOX Sports NL-app live naar FOX Sports binnen de hele EU.
Dat kan bij diverse digitale tv-aanbieders, maar helaas niet bij allemaal. Check alsjeblieft bij jouw eigen provider wat de mogelijkheden zijn. Of probeer gewoon eens een abonnement, dan heb je FOX Sports en je favoriete club altijd binnen handbereik!