Kijk alle wedstrijden live

Via jouw TV aanbieder

Let op: het kan enkele werkdagen duren voordat je bestelling is verwerkt bij je TV-aanbieder.

Programma's

Dit is FOX Sports

dit is fox sports

 

FOX Sports is hét sportkanaal van Nederland. De zenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International brengen elke dag op zes tv-kanalen en online via FOX Sports GO, live voetbal uit Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Bundesliga, UEFA Europa League en internationale bekercompetities. Daarnaast tennis (ATP World Tour en WTA Tour), MMA-vechten (UFC), American Football (NFL), honkbal (MLB) en ijshockey (NHL).

Onze Competities

Eredivisie

Eredivisie

De sterkste achttien voetbalclubs van Nederland zijn sinds 1956 verenigd in de Eredivisie. Traditiegetrouw kent de Eredivisie een top drie, met Ajax (33 landstitels), PSV (24) en Feyenoord (15), maar de laatste jaren is die hegemonie twee keer doorbroken, door AZ (2009) en FC Twente (2010). FOX Sports doet live verslag van alle 306 Eredivisie-wedstrijden plus de play-offs om een ticket voor Europees voetbal en om promotie/degradatie.

Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie behoort tot de leukste competities van Europa, de twintig Eerste Divisie-clubs scoren er elk seizoen lustig op los. En ook de opzet van de competitie, met de indeling in vier periodes, zorgt voor spanning en spektakel. De periodekampioenen plaatsen zich namelijk voor de play-offs om promotie/degradatie. FOX Sports doet elke Keuken Kampioen Divisie-speelronde live verslag van een aantal wedstrijden plus de play-offs om promotie/degradatie. 

TOTO KNVB Beker

TOTO KNVB Beker

Het toernooi om de TOTO KNVB Beker is de oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland, die wordt afgewerkt via een knock-outsysteem. De strijd tussen de betaald voetbalclubs en amateurverenigingen levert elk seizoen weer spannende wedstrijden en verrassende uitslagen op. FOX Sports doet (live) verslag van de TOTO KNVB Beker vanaf de eerste ronde tot en met de finale, die traditiegetrouw in De Kuip wordt gespeeld. 

Tweede Divisie

Tweede Divisie

Sinds 2016 zendt FOX Sports de Tweede Divisie uit, het hoogste niveau in het amateurvoetbal. Iedere week alle samenvattingen en op zaterdagmiddag één livewedstrijd.

eDivisie

eDivisie

Vanaf de start in 2016 zendt FOX Sports de eDivisie uit, de officiële Nederlandse FIFA competitie. Binnen de eDivisie gaan eSporters van de 18 Eredivisieclubs virtueel strijden om het kampioenschap in FIFA 19 Ultimate Team. Wereldwijd uniek is dat alle eSporters officieel verbonden zijn aan de 18 Eredivisieclubs.

Bundesliga

Bundesliga

De Bundesliga is uitgegroeid tot een zeer spectaculaire competitie.Veel doelpunten, volle stadions, grote (buitenlandse) sterren; het Duitse clubvoetbal staat er beter voor dan ooit. Een van de blikvangers in de Bundesliga is Arjen Robben, die sinds 2009 bij recordkampioen Bayern München speelt. FOX Sports doet elke Bundesliga-speelronde live verslag van een groot aantal wedstrijden. 

UEFA Europa League

UEFA Europa League

De wedstrijden van de deelnemende Nederlandse ploegen plus de mooiste duels tussen buitenlandse topclubs live en alle overige wedstrijden in samenvatting; FOX Sports brengt de UEFA Europa League uitgebreid in beeld, van de groepsfase tot en met de finale. 

Onze Sporten

Tennis

Tennis

Alle ATP World Tour Masters 1000-, 500- plus een aantal 250-toernooien, de ATP World Tour Finals in Londen en ook de vrouwen komen aan bod met een groot aantal WTA-toernooien; op FOX Sports is het hele jaar door live toptennis te zien.
MLB

MLB

De Major League Baseball (MLB) is onderverdeeld in de American League en de National League. De competitie bestaat uit 30 teams, die 162 wedstrijden spelen in het reguliere seizoen. FOX Sports doet wekelijks live verslag, met Amerikaans commentaar, van een aantal wedstrijden en besteedt uitgebreid aandacht aan de play-offs en de World Series. 

NHL

NHL

De National Hockey League (NHL) is onderverdeeld in de Eastern Conference en de Western Conference. De competitie bestaat uit 30 teams, die 82 wedstrijden spelen in het reguliere seizoen. FOX Sports doet elke week live verslag, met Amerikaans commentaar, van een aantal wedstrijden en besteedt uitgebreid aandacht aan de play-offs en de finale om de Stanley Cup.  

NFL

NFL

De National Football League (NFL) is onderverdeeld in de American Football Conference en de National Football Conference. De competitie bestaat uit 32 teams, die 16 wedstrijden spelen in het reguliere seizoen. FOX Sports doet wekelijks live verslag, met Amerikaans commentaar, van een aantal wedstrijden en besteedt uitgebreid aandacht aan de play-offs en de Super Bowl. 

Onze Programma's

Eredivisie op Zondag

Eredivisie op Zondag

Drie live wedstrijden achter elkaar, inclusief voor- en nabeschouwingen. Op zondag maken we op FOX Sports 1 van 12.00-18.45 uur ruim baan voor de Eredivisie. Vanuit de studio en de stadions nemen onze presentatoren, analisten en verslaggevers de kijker de hele dag bij de hand. Naast de drie live duels komen ook flitsen langs van eerder gespeelde wedstrijden uit de Eredivisie, de Bundesliga en de andere sporten die op zondag op de overige (online) kanalen van FOX Sports te zien zijn.

 
Keuken Kampioen Divisie Live

Keuken Kampioen Divisie Live

Op vrijdagavond komen op FOX Sports 7 (online) en het open net van FOX (kanaal 11 of 14) alle wedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie aan bod in één live schakelprogramma. Vanaf 19.30 uur presenteren Toine van Peperstraten of Pascal Kamperman, wekelijks bijgestaan door Hans Kraay jr., de belangrijkste momenten uit alle wedstrijden die deze avond in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld worden.

De Eretribune

De Eretribune

Een tafel van zes, van 18.00 tot 23.00 uur. Dat is de setting voor de zaterdagavond op FOX Sports 1. Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer ontvangen elke week twee van onze vaste analisten, een actuele gast uit de voetbalwereld, een bekende Nederlander met een voorliefde voor voetbal en Glenn Helder zit achter zijn drumstel. Kortom, de zaterdagavond op FOX Sports 1 is er een om voor thuis te blijven. 

FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag

Een round-up van de dag op FOX Sports met het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws, dagelijks om 19.30 en 23.00 uur. In FOX Sports Vandaag wordt de kijker op FOX Sports 1 in een half uur volledig bijgepraat aan de hand van samenvattingen, reportages, rubrieken en sociale media. In Eredivisieweekeindes is er op zaterdag een extra editie om 17:30 uur. 

 
Presentatoren zijn afwisselend: Pascal Kamperman, Aletha Leidelmeijer, Fresia Cousiño Arias, Milan van Dongen, Vincent Schildkamp en Leo Oldenburger. 
De Tafel van Kees

De Tafel van Kees

Al vijf jaar vaste prik op de zondagochtend op FOX Sports 1, de verfrissende talkshow van Kees Jansma en zijn vaste gast Hans Kraay jr. Gedurende het Eredivisieseizoen ontvangt het duo in De Tafel van Kees (#DTVK) van 10.00-11.30 uur diverse gasten uit de voetbalwereld, met wie wordt teruggeblikt op reeds gespeelde wedstrijden en vooruitgekeken naar de duels van de zondagmiddag. 

 
Natafelen

Natafelen

Er kan pas een punt achter het voetbalweekend worden gezet nadat presentator Kees Jansma en zijn vaste gast Kenneth Perez op maandagavond vanaf 22.00 uur hebben nagetafeld. In #Natafelen komt in gezelschap van drie gerenommeerde voetbaljournalisten alle zin en onzin van de afgelopen speelrondes uit de diverse (inter)nationale competities in een uur voorbij op FOX Sports 1.

 
FOX Sports DOC

FOX Sports DOC

Memorabele wedstrijden, legendarische spelers, historische prestaties, succesvolle trainers, spraakmakende affaires; heden en verleden van alle achttien Eredivisieclubs komen aan bod in de documentaireserie FOX Sports DOC. 
 
Club TV

Club TV

Elke werkdag het laatste nieuws over PSV, Ajax en Feyenoord. Daarnaast biedt Club TV één keer per week een blik achter de schermen bij ADO Den Haag, AZ, FC Groningen, sc Heerenveen, FC Utrecht en Vitesse. 

 

Onze presentatoren

Jan Joost van Gangelen (1974)

Jan Joost van Gangelen (1974)

Een van de vaste gezichten van het Nederlandse voetbal op televisie. Zijn grote doorbraak kwam in 2005 als presentator van het WK onder 20 jaar bij de NOS. Een jaar later volgde de overstap naar Talpa, waar Jan Joost een van de presentatoren van 'De Wedstrijden' werd. Dit bleef hij toen het programma naar RTL 4 verhuisde en ook nadat in 2008 Eredivisie Live, de voorloper van FOX Sports, was opgericht. 
 
Kees Jansma (1947)

Kees Jansma (1947)

De nestor van de Nederlandse voetbaljournalistiek, sinds 2011 te zien op onze zender, behoeft niet of nauwelijks introductie. Kees' carrière gaat terug tot 1966, toen hij bij de toenmalige NTS aan de slag ging en voerde hem als televisie-, radio- en schrijvend journalist, langs onder meer de NOS, VARA, KRO, Canal+ en Voetbal International. Naast zijn journalistieke werkzaamheden was Kees in de periode 2004-2014 perschef van het Nederlands elftal.
 
Toine van Peperstraten (1967)

Toine van Peperstraten (1967)

Al decennialang een vertrouwd gezicht en stem voor de Nederlandse sportliefhebber. Toine werkte voor zijn entree bij FOX Sports in 2013 twintig jaar bij de NOS, waarvoor hij op televisie Studio Sport en op de radio Langs de Lijn presenteerde én verslag deed van de Olympische Spelen van Athene in 2004.
Milan van Dongen (1988)

Milan van Dongen (1988)

Tijdens zijn studie Politicologie begon Milan bij NOS Studio Sport, op de openingsdag van de Olympische Spelen van Beijing in 2008, als beeldredacteur. In december 2013 ging hij als verslaggever aan de slag bij FOX Sports, waar hij nu onder andere FOX Sports Vandaag, Voetbal op Vrijdag en bij Eredivisie-uitzendingen presenteert.

Aletha Leidelmeijer (1984)

Aletha Leidelmeijer (1984)

Na haar opleiding Journalistiek in Zwolle, belandde zij bij RTV Utrecht, waar ze onder meer het regionaal vermaarde sportprogramma Namen en Rugnummers presenteerde en clubwatcher was van FC Utrecht. In januari 2016 kwam Aletha letterlijk in beeld bij FOX Sports als presentatrice van het dagelijkse nieuwsprogramma FOX Sports Vandaag en sinds 2018 als vaste presentatrice van De Eretribune.

Pascal Kamperman (1971)

Pascal Kamperman (1971)

Onze Oranje-watcher begon in 1993 als verslaggever bij Omroep Gelderland, drie jaar later stapte hij over naar NOS Langs de Lijn. Vanaf 2005 was Pascal onder meer te zien op Canal+ en Sport1. In 2012 was hij reporter voor VI Oranje tijdens het Europees kampioenschap en voor De Spelen tijdens de Olympische Spelen van Londen. Sinds 1 juli 2013 werkt Pascal voor FOX Sports.

Hélène Hendriks (1980)

Hélène Hendriks (1980)

De voormalige hockeyster is uitgegroeid tot een van de populairste sportpresentatoren van Nederland. Na het CIOS begon Hélène haar journalistieke loopbaan in Breda bij de lokale televisie in Breda, waarvoor ze NAC volgde. Na een journalistiek uitstapje naar onder meer Rabosport, kwam ze in beeld bij Omroep Brabant. Na een aantal succesvolle jaren bij de regionale zender, volgde in 2013 de transfer naar FOX Sports. 

 
Fresia Cousiño Arias (1991)

Fresia Cousiño Arias (1991)

Fresia Cousiño Arias presenteerde onder andere RTL Sport Update en Ajax TV. Met dat laatste programma was ze al regelmatig te zien op FOX Sports. In 2018 volgde de transfer naar FOX Sports, waar ze nu onder andere FOX Sports Vandaag en Studio eDivisie presenteert.

Cristian Willaert

Cristian Willaert

Cristian Willaert is vanaf de start aan Eredivisie Live verbonden aan de zender, en daarmee sinds 2013 aan FOX Sports. Bij FOX Sports presenteert Cristian Willaert onder andere FOX Sports Vandaag.

Onze Analisten

Kenneth Perez (1974)

Kenneth Perez (1974)

De carrière van de 24-voudig Deens international voerde hem langs diverse Nederlandse (top)clubs. In 1997 maakte Kenneth van FC Kopenhagen de overstap naar MVV, gevolgd door ruim zes seizoenen bij AZ – met als hoogtepunt de halve finale van de UEFA Cup in 2005. Roerige jaren volgden met de overstap naar Ajax, PSV en vice versa. In 2008 belandde de middenvelder bij FC Twente, waarmee hij in 2010 landskampioen werd. Het bleek het gouden slot van zijn loopbaan. Sinds 2011 is hij te zien bij FOX Sports.

 
Arnold Bruggink (1977)

Arnold Bruggink (1977)

De geboren Tukker maakte in 1994 op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie bij FC Twente. Na 99 wedstrijden verdiende Arnold een transfer naar PSV. In Eindhoven won hij in zes seizoenen twee landstitels en veroverde hij vier keer de Johan Cruijff Schaal. In 2003 was het tijd voor een kortstondig buitenlands avontuur, bij Real Mallorca. Na een tussenstop bij sc Heerenveen kwam Arnold vier seizoenen uit voor Hannover 96. In 2001 sloot hij zijn loopbaan af bij FC Twente met de KNVB beker. Sinds 2013 is hij te zien bij FOX Sports.
Ronald de Boer (1970)

Ronald de Boer (1970)

Met zijn broer Frank vormt Ronald de beroemdste voetbaltweeling van Nederland. Groot geworden bij Ajax, waar hij als middenvelder en spits onder meer een handvol landstitels en de Champions League won. In 1998 maakte hij de overstap naar FC Barcelona, gevolgd door Glasgow Rangers en twee Qatarese clubs. Ronald speelde 67 interlands, was met Oranje in de periode 1994-2000 actief op vier eindtoernooien, met de vierde plaats op het wereldkampioenschap in Frankrijk als hoogtepunt. Sinds 2014 is hij te zien bij FOX Sports.

 
Hans Kraay jr. (1959)

Hans Kraay jr. (1959)

Als profvoetballer speelde Hans Kraay jr. tussen 1977 en 1997 voor oa NAC, FC Eindhoven en De Graafschap. Als trainer promoveerde hij drie keer met Lienden en versloeg hij met de club Vitesse in de derde ronde KNVB Beker. Sinds 2014 is Hans Kraay Jr. te zien op FOX Sports.

Kees Kwakman (1983)

Kees Kwakman (1983)

Kees Kwakman speelde in de Eredivisie voor NAC en FC Groningen. De middenvelder begon zijn loopbaan bij Volendam, waar hij zijn carrière ook afsloot. Sinds 2018 is Kees Kwakman vaste analist bij FOX Sports, waar we hem onder andere zien bij de programma's De Eretribune en Voetbalpraat.

Hedwiges Maduro (1985)

Hedwiges Maduro (1985)

Hedwiges Maduro speelde als profvoetballer voor onder andere Ajax, Valencia en Sevilla. Sinds 2018 is Maduro vaste analist bij FOX Sports, en regelmatig te zien langs de velden en in het programma De Eretribune.

Gertjan Verbeek (1962)

Gertjan Verbeek (1962)

Gertjan Verbeek is een groot gedeelte van zijn carrière verbonden geweest aan sc Heerenveen, eerst als speler en daarna als coach. Op TV was hij eerder vaste analist bij Voetbal Inside en bij FOX Sports is Gertjan Verbeek oa te zien in Dit was het Weekend.

FOX Sports Go

FOX Sports GO

Hoe werkt het

1. START

Ga naar foxsports.nl of open de FOX Sports NL app

2. LOG IN

Log direct in met je TV-aanbieder gegevens via het login menu of via een live wedstrijd OF Activeer eenmalig je FOX Sports GO abonnement

3. KIJK LIVE

Log in en krijg direct toegang tot de live wedstrijden, samenvattingen, video's en de FOX Sports-kanalen

abonneren

Heeft u nog geen FOX Sports GO Abonnement? Bestel dan nu een TV-abonnement met gratis FOX Sports GO.

Bestellen

Apps

Fox Sports NL - smartphone, iPod en Tablet

FOX Sports app

Met de officiele FOX Sports App blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste sportnieuws, live (tussen)standen, uitslagen en alle video's en samenvattingen. FOX Sports GO abonnees krijgen bovendien toegang tot alle live kanalen en kijken als eerste de goals en samenvattingen.

Kijk hier voor meer informatie over FOX Sports GO

FOX Sports NL - Smart TV Apps

fox sports smart tv app

Met de officiele FOX Sports App blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste sportnieuws op je Samsung of Philips Smart TV (De Xbox360 wordt per ingang van juli 2017 niet meer ondersteund door Microsoft). Bekijk video's, samenvattingen en programma's wanneer het jouw uitkomt. FOX Sports GO abonnees krijgen exclusief toegang tot alle live kanalen en kijken als eerste de samenvattingen en gemiste programma's.

Kijk hier voor meer informatie over FOX Sports GO

Samsung Philips

FOX Sports Profcoach

Profcoach

FOX Sports Profcoach: Het officiële voetbal managerspel 2017-2018!

  • - Creëer je eigen dreamteam, stel elke speelronde je sterkste elftal op en kies je aanvoerder.
  • - Volg live de prestaties via de officiële Profcoach app.
  • - Maak Profcoach nóg pannender en ga de strijd met je vrienden en collega's aan in een subleague.
  • - Niet tevreden over de prestaties van een speler? Je kunt dit seizoen tot maar liefst 14 transfers doorvoeren!

FOX Sports locator

In welke kroeg kijk je FOX Sports

Met de FOX Sports locator zie je meteen waar je FOX Sports kunt kijken in de kroeg, hotel, bar of andere gelegenheid.

Ga direct naar de FOX Sports Locator

Social media

fox sports social media

 Volg FOX Sports NL via onze social media

Ontvang het laatste sportnieuws, exclusieve video's, prijsvragen en de mooiste foto's.

Profcoach social media

Volg Profcoach via onze social media

Volg de grootste en leukste voetbalmanagement game van Nederland op Facebook en Twitter en ontvang updates en tips voor de komende speelrondes!

Nieuwsbrief

FOX Sports nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste wedstrijden van het weekend, het belangrijkste nieuws en de laatste nieuwtjes over FOX Sports. Alles handig verzameld in 1 overzicht inclusief het wedstrijdoverzicht. Ontvang de FOX Sports nieuwsbrief elke vrijdagmiddag geheel vrijblijvend in je email box.


Schrijf je nu in!

Veelgestelde vragen

Over FOX Sports

FOX Sports is een digitaal kanaal. Beschik je nog over een analoge televisie-aansluiting? Dan heb je eerst digitale TV, aangeboden door je TV aanbieder (bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Canal Digital etc.) nodig.

Vervolgens sluit je een abonnement af op FOX Sports. Dit kan ook via je TV aanbieder of via https://campagnes.foxsports.nl/abonneren. Zodra je een abonnement hebt op FOX Sports kun je genieten van alle (live) sport.

De TV aanbieders stellen zelf de abonnementsprijs van FOX Sports (Eredivisie, International of Compleet) vast. Kijk op https://campagnes.foxsports.nl/abonneren voor de actuele prijzen en voorwaarden of neem voor meer informatie contact op met je TV aanbieder (bijvoorbeeld Ziggo, KPN).

FOX Sports International zendt live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga, Bundesliga 2, MLS, UEFA Europa League, interlands en de Copa Libertadores (Zuid-Amerikaanse Champions League) uit. Ook zie je de NHL (ijshockey), MLB (honkbal), NFL (American football), zowel WTA als ATP (500 en 1000 toernooien / Masters toernooien), college basketball en college football.

Bekijk hier de TV gids voor de actuele programmering.

 

FOX Sports Eredivisie zendt elke speelronde alle Eredivisie-wedstrijden live uit. Daarnaast heeft FOX Sports Eredivisie veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie en het KNVB bekertoernooi vanaf de eerste ronde tot en met de finale, en nog meer Nederlands voetbal zoals de Tweede Divisie, eDivisie en interlands van Jong-Oranje.

Bekijk hier de TV gids voor de actuele programmering.

 

FOX Sports Eredivisie is een extra digitale televisiezender waarop u zich apart kunt abonneren. U dient te beschikken over digitale televisie om FOX Sports te ontvangen. Naast TV kunt u de wedstrijden en samenvattingen van FOX Sports ook volgen via internet en via uw smartphone. Kijk voor de mogelijkheden op www.foxsports.nl/abonneren.

De Smart TV app wordt ondersteund door Samsung Smart TV’s vanaf jaargang 2016 en Philips Android TV’s vanaf jaargang 2016. In de meeste gevallen is de FOX Sports Smart TV app al voorgeïnstalleerd. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat je de FOX Sports Smart TV app handmatig moet downloaden in de app store van je Smart TV.

Na het opstarten van de app kun je inloggen met je FOX Sports account. Daarna kun je genieten van onder andere de livestreams, gemiste programma’s en samenvattingen.

Fox Sports GO

FOX Sports GO is geen app maar een online service waarmee je op de website FOXSports.nl en FOX Sports app toegang krijgt tot de live-kanalen, wedstrijden, programma-gemist sectie en andere video's!

Als je een TV-abonnement hebt met FOX Sports is de service van FOX Sports GO gratis! Om toegang hiertoe te krijgen dien je FOX Sports GO te activeren.

FOX Sports GO activeren

Je activeert FOX Sports GO heel eenvoudig. Volg hieronder het stappenplan:

  1. Maak gratis een FOX Sports-account aan via: jouw.foxsports.nl/registreren.

  2. Bij het aanmaken van jouw FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. Let op: Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt.

  3. Log vervolgens in met je FOX Sports account via jouw.foxsports.nl/login.

  4. Klik in het vervolgscherm op "activeer FOX Sports GO via je TV-aanbieder".

  5. Klik op "wijzig je TV-aanbieder". Kies vervolgens in de lijst jouw TV-aanbieder waar je een FOX Sports tv-abonnement hebt afgesloten en doorloop de vervolgstappen.

  6. Als nu alles goed is verlopen, zie je op jouw.foxsports.nl/account onder het kopje abonnement jouw TV-abonnement staan.

Klaar om online te kijken!
Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen is FOX Sports GO geactiveerd en kun je wedstrijden, programma's of TV-kanalen bekijken via FOXSports.nl of de FOX Sports app! Met een FOX Sports Compleet-abonnement heb je toegang tot alle video's en livestreams. Met een Eredivisie- of International pakket heb je toegang tot de video's en livestreams die horen bij jouw abonnement.

Toch problemen?
Ondervind je tijdens dit stappenplan problemen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Hulp nodig bij het inloggen en/of activeren? 

Mocht je problemen ervaren om in te loggen via het Ziggo of Canal Digitaal logo, registreer je dan voor een FOX Sports-account of log in met een bestaand FOX Sports-account en ga op je account pagina naar hoofdstuk 3 Activeren en klik op de link "Wijzig TV-aanbieder". Vervolgens selecteer je Ziggo of Canal Digitaal en vul je Mijn Ziggo-gegevens of Canal Digitaal-gegevens in om je TV abonnement te activeren.

Heb je nog meer vragen? Bel dan onze klantenservice op 0909-0101 (normaal tarief). 

Je kunt FOX Sports op bijna alle recente pc’s, laptops, tablets en smartphones bekijken. Daarnaast zijn apps beschikbaar op tv-modellen (vanaf 2016) van Samsung en Philips Android en voor de Apple TV 4.

Ook via Chromecast zijn de FOX Sports-apps heel eenvoudig te verbinden met je oudere tv.

FOX Sports ondersteunt bijna alle combinaties vanaf iOS 8 voor Apple-producten en voor de meeste Android toestellen vanaf versie 7.1.

 

Met een eenvoudig aan te maken, gratis FOX Sports-account kun je genieten van extra’s en services zoals:
• FOX Sports GO voor live wedstrijden, samenvattingen en video’s
• De nieuwsbrief
• Personalisatie van de app en website met jouw voorkeuren
• Koppeling van je smart-tv of Xbox360
• Wijziging van je gegevens
• Informatie over de status van je abonnement of dagpas 

Let op! Bij het aanmaken van een FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt. 
Je FOX Sports-account kun je hier aanmaken: https://jouw.foxsports.nl/registreer

 

Ook als Ziggo-abonnee met FOX Sports in je tv-pakket kun je gratis gebruikmaken van FOX Sports GO waardoor je ook online live kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Zo werkt het:

• Ga naar foxsports.nl of download en open de FOX Sports NL-app
• Klik in het menu op 'log in'
• Klik op het Ziggo-logo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in

Mocht je problemen ervaren om in te loggen via het Ziggo logo, registreer je dan voor een FOX Sports-account of log in met een bestaand FOX Sports-account en ga op je account pagina naar hoofdstuk 3 Activeren en klik op de link ""Wijzig TV-aanbieder"". Vervolgens selecteer je Ziggo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in om je TV abonnement te activeren.

Ziggo wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem. Deze kun je heel eenvoudig op de inlogpagina opvragen. Of ga direct naar https://www.ziggo.nl/login

Net abonnee geworden, maar nog geen toegang tot FOX Sports GO? Het kan tot vijf werkdagen duren voordat je GO-abonnement geactiveerd kan worden. Als je GO na vijf werkdagen nog niet kunt gebruiken, neem dan contact op met Ziggo zodat we je kunnen helpen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/.
 
Je kunt op maximaal drie apparaten gelijktijdig kijken via één internetaansluiting (IP-adres) in Nederland. Gelijktijdig kijken op twee of meer locaties (IP-adressen) is niet mogelijk. 

Voor een goed beeld zonder haperingen adviseren wij een effectieve internetsnelheid van 10 Megabit per seconde. Wij adviseren om je pc, laptop of smart-tv via een kabel aan te sluiten op het internet.

Let op! De snelheid van jouw internetverbinding fluctueert en is in werkelijkheid veel lager dan de snelheid die wordt opgegeven door je internetaanbieder. Je kunt dit zelf testen via http://internetsnelheid-testen.nl/

 
 

FOX Sports is sinds 1 april 2018 ook in de EU te ontvangen, zo hoef je de wedstrijden niet meer te missen! 

Vanwege de afspraken over de buitenlandrechten kun je FOX Sports alleen in de EU ontvangen. Het is mogelijk om binnen de EU live wedstrijden, programma's of video’s te bekijken via www.foxsports.nl of de FOX Sports NL-app. 

Als je een buitenlands IP-adres hebt buiten de EU, terwijl je in Nederland woont, kun je helaas geen FOX Sports via internet kijken.

 

De FOX Sports NL-app, die te vinden is in de Google Play- en iTunes-store, ondersteunt ook Chromecast. Via deze functionaliteit is het eenvoudig om via de app alle videocontent te streamen naar je tv. Zo werkt het:

• Installeer Chromecast door de Chromecast-app te downloaden en volg de instructies
• Zorg ervoor dat je Chromecast is aangesloten op het internet en de TV
• Open de FOX Sports NL-app op je smartphone of tablet
• Kies een video of live wedstrijd en klik op het Chromecast-icoontje rechtsboven in je scherm
• Selecteer jouw Chromecast
• Binnen een paar seconden wordt de video of wedstrijd op je tv afgespeeld
 

Een haperend beeld wordt vaak veroorzaakt door een beperkte internetsnelheid. Dit kan deels worden voorkomen worden door zo min mogelijk het internet te gebruiken voor andere toepassingen en apparaten.

Een paar tips:
• Voor een optimaal beeld adviseren wij de de FOX Sports-apps of de Google Chrome-browser te gebruiken. Download deze gratis via http://www.google.com/chrome/.
• Doe een systeemcheck via www.foxsports.nl/systeemtest of test je internetsnelheid via http://internetsnelheid-testen.nl/
• Gebruik de laatste versie van de Flashplayer. Deze is te downloaden via http://get.adobe.com/nl/flashplayer

Bij een sterk schommelende internetverbinding kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat tussen beeld en geluid. Een oplossing voor dit probleem is om de optie ‘Auto’, die je kunt vinden onder het HD-icoontje rechtsonder in het viceoscherm, om te zetten naar een vaste bitrate (bijv. ‘432' of '720p’).

Het kan voorkomen dat je op meerdere plaatsen bent ingelogd met 1 account. Omdat je alleen binnen 1 IP adres (huishouden) live kunt kijken op meerdere apparaten, kan het voorkomen dat de livestream regelmatig wordt onderbroken. De beste oplossing voor dit probleem is om direct je wachtwoord te wijzigen.

 

Met de standaardinstelling op je Windows-tablet kan het voorkomen dat de video's niet werken. Dit is te verhelpen met deze tool:

http://droidkid.net/project-windows-rt-flash-player-tool/.

Na toevoeging van foxsports.nl aan deze lijst kun je alle wedstrijden en video's weer bekijken. 

Je kunt je FOX Sports GO abonnement dagelijks opzeggen en uiterlijk 14 dagen voor de nieuwe betaalperiode. Dit kan telefonisch bij de klantenservice van FOX Sports, telefoonnummer 0909-0101 (normaal tarief). Ook kan je een mail sturen naar klantenservice@foxsports.nl met daarin duidelijk vermeld dat het een opzegging betreft, voorzie de mail van je accountgegevens.

De klantenservice van FOX Sports is bereikbaar op 0909-0101 (€ 0,10 per minuut) of via klantenservice@foxsports.nl. Openingstijden; maandag t/m vrijdag van 09.00-21.00 uur en in het weekend van 10.00-21.00 uur.

FOX Sports zakelijk en voor uw horecagelegenheid

De officiële FOX Sports Zakelijk-licentie maakt het voor u mogelijk om uw gasten naar live wedstrijden te laten kijken. Horecagelegenheden, hotels, sportkantines, fitnesscentra en overige openbare gelegenheden hebben deze officiële licentie nodig om uitzendingen van FOX Sports publiekelijk te mogen vertonen. Op de uitzendingen van FOX Sports rusten auteursrechten en om de uitzendingen openbaar te maken, is officiële toestemming nodig.

Met de licentie van FOX Sports Zakelijk  kunt u meerwaarde creëren voor uw klant. FOX Sports biedt ook actieve ondersteuning in de gezamenlijke promotie van het live sport kijken, licentiehouders hebben de mogelijkheid om gedurende het seizoen aan diverse acties deel te nemen.

Een particulier abonnement mag alleen privé gebruikt worden. Als u al een abonnement op FOX Sports heeft, hoeft u daar niets aan te veranderen en alleen nog de licentie aan te vragen. Voor het aanvragen van een licentie kunt u contact opnemen via het contactformulier of met de klantenservice op 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut).

Het licentietype dat voor u van toepassing is, is niet afhankelijk van het aantal mensen dat naar FOX Sports kijkt. Overeenkomstig de daarvoor geldende normen zijn de licentiekosten gebaseerd op het kijkoppervlak van de betreffende ruimte. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in drie licentietypen: Small, Medium en Large. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice op 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut).

Ook voor het vertonen van één wedstrijd dient u in het bezit te zijn van de FOX Sports Zakelijk licentie. De licentie is alleen verkrijgbaar voor een volledig kalenderjaar. Ook wanneer u slechts één keer of af en toe FOX Sports vertoont, is deze licentie verplicht.

Om diverse tv-zenders te vertonen in een openbare gelegenheid, is toestemming noodzakelijk omdat er auteursrechten rusten op de uitzendingen. Om naast FOX Sports ook andere tv-zenders publiekelijk te vertonen, is een licentie nodig van Videma. Deze geeft géén recht op het uitzenden van FOX Sports in openbare gelegenheden.

Op www.videma.nl vindt u uitgebreide informatie over openbaarmaking van andere tv-zenders.

U krijgt geen korting voor meerdere vestigingen. Als u lid bent van Koninklijke Horeca Nederland, heeft u wel recht op 12,5% standaardkorting (per inschrijving bij KHN).

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op via 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut) of via info@FOXsportszakelijk.nl

Wanneer u een licentie wilt aanschaffen, kunt u contact op nemen via het contactformulier of via de klantenservice op 0800-3103003. Onze vertegenwoordiger maakt met u een afspraak om de overeenkomst in orde te maken.

De licentieperiode gaat in per datum van ondertekening van de licentieovereenkomst, met een duur van 12 maanden. De licentieovereenkomst wordt – zonder wederopzegging – automatisch verlengd met 12 maanden. 

Wanneer u het merchandisingpakket nog niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice via info@FOXsportszakelijk.nl of via 0800-3103003.

Nee, u dient per vestiging/locatie een licentie aan te schaffen.

Klantenservice

0909 - 0101 (€ - normaal tarief)

Ma t/m vr: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00 *
Zondag: 10:00 - 19:30 *
* Indien het niet een regulier speelweekend is zijn wij alleen op zaterdag geopend tot 16.00 uur en op zondag gesloten.

klantenservice@foxsports.nl

Stel uw vraag aan de klantenservice

Onverwachte Fout

Verzoek verzonden

Captcha ongeldig