Kijk alle wedstrijden live

Via jouw TV aanbieder

Let op: het kan enkele werkdagen duren voordat je bestelling is verwerkt bij je TV-aanbieder.

Programma's

Dit is FOX Sports

DIT IS FOX SPORTS

 

FOX Sports is hét sportkanaal van Nederland. De zenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International brengen elke dag op zes tv-kanalen en online via FOX Sports GO, live voetbal uit Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundesliga, FA Cup, UEFA Europa League en internationale bekercompetities. Daarnaast tennis (ATP World Tour en WTA Tour), MMA-vechten (UFC), American Football (NFL), honkbal (MLB) en ijshockey (NHL).

Onze Competities

Eredivisie

Eredivisie

De sterkste achttien voetbalclubs van Nederland zijn sinds 1956 verenigd in de Eredivisie. Traditiegetrouw kent de Eredivisie een top drie, met Ajax (32 landstitels), PSV (23) en Feyenoord (14), maar de laatste jaren is die hegemonie twee keer doorbroken, door AZ (2009) en FC Twente (2010). FOX Sports doet live verslag van alle 306 Eredivisie-wedstrijden plus de play-offs om een ticket voor Europees voetbal en om promotie/degradatie.

Jupiler League

Jupiler League

De Jupiler League behoort tot de leukste competities van Europa, de negentien Eerste Divisie-clubs scoren er elk seizoen lustig op los. En ook de opzet van de competitie, met de indeling in vier periodes, zorgt voor spanning en spektakel. De periodekampioenen plaatsen zich namelijk voor de play-offs om promotie/degradatie. FOX Sports doet elke Jupiler League-speelronde live verslag van een aantal wedstrijden plus de play-offs om promotie/degradatie. 

KNVB Beker

KNVB Beker

Het toernooi om de KNVB Beker is de oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland, die wordt afgewerkt via een knock-outsysteem. De strijd tussen de betaald voetbalclubs en amateurverenigingen levert elk seizoen weer spannende wedstrijden en verrassende uitslagen op. FOX Sports doet (live) verslag van de KNVB Beker vanaf de eerste ronde tot en met de finale, die traditiegetrouw in de Kuip wordt gespeeld. 
Bundesliga

Bundesliga

De Bundesliga is uitgegroeid tot een zeer spectaculaire competitie.Veel doelpunten, volle stadions, grote (buitenlandse) sterren; het Duitse clubvoetbal staat er beter voor dan ooit. Een van de blikvangers in de Bundesliga is Arjen Robben, die sinds 2009 bij recordkampioen Bayern Munchen speelt. Ook Bas Dost, spits van topclub VfL Wolfsburg, is een opvallende speler in de clubcompetitie van de regerend wereld wereldkampioen. FOX Sports doet elke Bundesliga-speelronde live verslag van een groot aantal wedstrijden. 

UEFA Europa League

UEFA Europa League

De wedstrijden van de deelnemende Nederlandse ploegen plus de mooiste duels tussen buitenlandse topclubs live en alle overige wedstrijden in samenvatting; FOX Sports brengt de UEFA Europa League uitgebreid in beeld, van de groepsfase tot en met de finale. 
FA Cup

FA Cup

De FA Cup staat voor traditie, prestige, krakkemikkige stadions, hobbelige velden en kick-and-rush; het oudste bekertoernooi ter wereld is op FOX Sports live te zien vanaf the first round proper - de eerste officiële ronde - tot en met de finale op Wembley. 
DFB Pokal

DFB Pokal

In het Duitse bekertoernooi komen Bundesliga-clubs in de eerste twee rondes in actie tegen amateurs. Vanaf de achtste finales is de loting vrij. FOX Sports doet live verslag van de mooiste wedstrijden uit de DFB Pokal, inclusief de finale in het Olympiastadion in Berlijn.

Onze Sporten

Tennis

Tennis

Alle ATP World Tour Masters 1000-, 500- plus een aantal 250-toernooien, de ATP World Tour Finals in Londen en ook de vrouwen komen aan bod met een groot aantal WTA-toernooien; op FOX Sports is het hele jaar door live toptennis te zien.
UFC

UFC

De Ultimate Fighting Championship (UFC) is de grootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld. Aan de UFC doen de beste vechters ter wereld mee. Ook Nederlanders, onder wie de zwaargewichten Alistair Overeem en Stefan Struve en bij de vrouwen bantamgewicht Germaine de Randamie. FOX Sports  doet van alle UFC-events live verslag, met Amerikaans commentaar. 
MLB

MLB

De Major League Baseball (MLB) is onderverdeeld in de American League en de National League. De competitie bestaat uit 30 teams, die 162 wedstrijden spelen in het reguliere seizoen. FOX Sports doet wekelijks live verslag, met Amerikaans commentaar, van een aantal wedstrijden en besteedt uitgebreid aandacht aan de play-offs en de World Series. 

NHL

NHL

De National Hockey League (NHL) is onderverdeeld in de Eastern Conference en de Western Conference. De competitie bestaat uit 30 teams, die 82 wedstrijden spelen in het reguliere seizoen. FOX Sports doet elke week live verslag, met Amerikaans commentaar, van een aantal wedstrijden en besteedt uitgebreid aandacht aan de play-offs en de finale om de Stanley Cup.  

NFL

NFL

De National Football League (NFL) is onderverdeeld in de American Football Conference en de National Football Conference. De competitie bestaat uit 32 teams, die 16 wedstrijden spelen in het reguliere seizoen. FOX Sports doet wekelijks live verslag, met Amerikaans commentaar, van een aantal wedstrijden en besteedt uitgebreid aandacht aan de play-offs en de Super Bowl. 

Onze Programma's

Eredivisie op Zondag

Eredivisie op Zondag

Drie live wedstrijden achter elkaar met voor- en nabeschouwingen. Op zondag maakt FOX Sports 1 van 12.00-19.30 uur ruim baan voor de vaderlandse Eredivisie. Presentator Toine van Peperstraten en twee FOX Sports-analisten nemen vanuit de studio de kijker de hele dag op deskundige wijze bij de hand. In de stadions zijn de FOX Sports-verslaggevers aanwezig voor het laatste nieuws en interviews. Naast de drie live Eredivisie-duels komen ook flitsen langs van wedstrijden uit de Bundesliga en van overige sporten die deze zondag op de (online) kanalen van FOX Sports te zien zijn.

 
Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

De Eredivisie, de Jupiler League, de Bundesliga: op vrijdagavond komen op FOX Sports 1 al deze competities aan bod in één live schakelprogramma. Rond de klok van 20.00 uur presenteren Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten of Pascal Kamperman, wekelijks bijgestaan door Hans Kraay jr., de belangrijkste momenten uit alle wedstrijden die deze avond in de diverse competities gespeeld worden.

De Eretribune

De Eretribune

Een tafel van zes, publiek en een live band. Dat is de setting van de zaterdagavond op FOX Sports 1. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks ontvangen elke week van 18.00 - 23.00 uur twee van de vaste FOX Sports-analisten, een gast uit de voetbalwereld en een bekende Nederlander met een voorliefde voor voetbal. Het hoofdgerecht van deze avond is de Eredivisiewedstrijd van 19.45 uur - live te zien op dit kanaal - maar ook is er volop aandacht voor de voor- en nabeschouwingen, de belangrijkste momenten uit de overige duels van deze avond in de Eredivisie en de Bundesliga en alle overige sportactualiteit die het bespreken waard is.

FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag

Dagelijks om 19.30 en 23.00 uur het belangrijkste (inter)nationale sportnieuws op FOX Sports 1, live vanuit de studio in Amsterdam. In een half uur word je volledig bijgepraat aan de hand van hoogtepunten, reportages, rubrieken en social media. In de weekeindes met Eredivisie-voetbal brengt FOX Sports Vandaag op zaterdag het laatste nieuws ook om 17.30 uur, 18.45 uur en 22.00 uur en op zondag in een extra editie om 11.30 uur. Presentatoren zijn afwisselend: Pascal Kamperman, Milan van Dongen en Hélène Hendriks.

 
De Tafel van Kees

De Tafel van Kees

Het zondagochtendprogramma op FOX Sports, van 10.30 uur tot 12.00 uur. Geschikt voor iedereen, maar voor voetballiefhebbers in het bijzonder. Vanuit de woonkeuken ontvangt Kees Jansma, samen met zijn vaste gast Hans Kraay jr., spelers, coaches, bestuurders en opiniemakers uit de voetbalwereld. Samen kijken zij terug op de gespeelde wedstrijden van vrijdag en zaterdag en blikken ze vooruit naar de voetbalzondag. De Tafel van Kees vormt de ideale voorbereiding voor de live wedstrijden.
 
Natafelen met Kees

Natafelen met Kees

Pas nadat presentator Kees Jansma en Kenneth Perez op maandagavond van 22.00-23.00 uur op FOX Sports, in gezelschap van drie gerenommeerde voetbaljournalisten, alle zin en onzin rondom de voorbije speelronden in de diverse (inter)nationale competities hebben besproken, kan er een punt worden gezet achter het voetbalweekend. 

 
FOX Sports DOC

FOX Sports DOC

Memorabele wedstrijden, legendarische spelers, historische prestaties, succesvolle trainers, spraakmakende affaires; heden en verleden van alle achttien Eredivisieclubs komen aan bod in de documentaireserie FOX Sports DOC. 
 
Club TV

Club TV

Elke werkdag het laatste nieuws over PSV, Ajax en Feyenoord. Daarnaast biedt Club TV één keer per week een blik achter de schermen bij AZ, FC Twente, FC Groningen, sc Heerenveen, FC Utrecht en Vitesse. 

 

Onze presentatoren

Jan Joost van Gangelen (1974)

Jan Joost van Gangelen (1974)

Een van de vaste gezichten van het Nederlandse voetbal op televisie. Zijn grote doorbraak kwam in 2005 als presentator van het WK onder 20 jaar bij de NOS. Een jaar later volgde de overstap naar Talpa, waar Jan Joost een van de presentatoren van 'De Wedstrijden' werd. Dit bleef hij toen het programma naar RTL 4 verhuisde en ook nadat in 2008 Eredivisie Live, de voorloper van FOX Sports, was opgericht. Jan Joost is tevens presentator van de Champions League en de wedstrijden van het Nederlands elftal op SBS6.
 
Toine van Peperstraten (1967)

Toine van Peperstraten (1967)

Al decennialang een vertrouwd gezicht en stem voor de Nederlandse sportliefhebber. Toine werkte voor zijn entree bij FOX Sports in 2013 twintig jaar bij de NOS, waarvoor hij op televisie Studio Sport en op de radio Langs de Lijn presenteerde én verslag deed van de Olympische Spelen van Athene in 2004. Naast zijn werkzaamheden voor FOX Sports is Toine ook presentator van de Champions League op SBS6. 
 
Kees Jansma (1947)

Kees Jansma (1947)

De nestor van de Nederlandse voetbaljournalistiek, sinds 2011 te zien op onze zender, behoeft niet of nauwelijks introductie. Kees' carrière gaat terug tot 1966, toen hij bij de toenmalige NTS aan de slag ging en voerde hem als televisie-, radio- en schrijvend journalist, langs onder meer de NOS, VARA, KRO, Canal+ en Voetbal International. Naast zijn journalistieke werkzaamheden was Kees in de periode 2004-2014 perschef van het Nederlands elftal.
 
Hélène Hendriks (1980)

Hélène Hendriks (1980)

De voormalige hockeyster is uitgegroeid tot een van de populairste sportpresentatoren van Nederland. Na het CIOS begon Hélène haar journalistieke loopbaan in Breda bij de lokale televisie in Breda, waarvoor ze NAC volgde. Na een journalistiek uitstapje naar onder meer Rabosport, kwam ze in beeld bij Omroep Brabant. Na een aantal succesvolle jaren bij de regionale zender, volgde in 2013 de transfer naar FOX Sports. 

 
Pascal Kamperman (1971)

Pascal Kamperman (1971)

Onze Oranje-watcher begon in 1993 als verslaggever bij Omroep Gelderland, drie jaar later stapte hij over naar NOS Langs de Lijn. Vanaf 2005 was Pascal onder meer te zien op Canal+ en Sport1. In 2012 was hij reporter voor VI Oranje tijdens het Europees kampioenschap en voor De Spelen tijdens de Olympische Spelen van Londen. Sinds 1 juli 2013 werkt Pascal voor Fox Sports.

Aletha Leidelmeijer (1984)

Aletha Leidelmeijer (1984)

Na haar opleiding Journalistiek in Zwolle, belandde zij bij RTV Utrecht, waar ze onder meer het regionaal vermaarde sportprogramma Namen en Rugnummers presenteerde en clubwatcher was van FC Utrecht. In januari 2016 kwam Aletha letterlijk in beeld bij FOX Sports als presentatrice van het dagelijkse nieuwsprogramma FOX Sports Vandaag en als verslaggever op de velden.

Milan van Dongen (1988)

Milan van Dongen (1988)

Tijdens zijn studie Politicologie begon Milan bij NOS Studio Sport, op de openingsdag van de Olympische Spelen van Beijing in 2008, als beeldredacteur. In december 2013 ging hij als verslaggever aan de slag bij Fox Sports, waar hij ook regelmatig is te zien als presentator van onder meer het dagelijkse nieuwsprogramma FOX Sports Vandaag.

Onze Analisten

Ronald de Boer (1970)

Ronald de Boer (1970)

Met zijn broer Frank vormt Ronald de beroemdste voetbaltweeling van Nederland. Groot geworden bij Ajax, waar hij als middenvelder en spits onder meer een handvol landstitels en de Champions League won. In 1998 maakte hij de overstap naar FC Barcelona, gevolgd door Glasgow Rangers en twee Qatarese clubs. Ronald speelde 67 interlands, was met Oranje in de periode 1994-2000 actief op vier eindtoernooien, met de vierde plaats op het wereldkampioenschap in Frankrijk als hoogtepunt. Sinds 2014 is hij te zien bij FOX Sports.

 
Arnold Bruggink (1977)

Arnold Bruggink (1977)

De geboren Tukker maakte in 1994 op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie bij FC Twente. Na 99 wedstrijden verdiende Arnold een transfer naar PSV. In Eindhoven won hij in zes seizoenen twee landstitels en veroverde hij vier keer de Johan Cruijff Schaal. In 2003 was het tijd voor een kortstondig buitenlands avontuur, bij Real Mallorca. Na een tussenstop bij sc Heerenveen kwam Arnold vier seizoenen uit voor Hannover 96. In 2001 sloot hij zijn loopbaan af bij FC Twente met de KNVB beker. Sinds 2013 is hij te zien bij FOX Sports.
Kenneth Perez (1974)

Kenneth Perez (1974)

De carrière van de 24-voudig Deens international voerde hem langs diverse Nederlandse (top)clubs. In 1997 maakte Kenneth van FC Kopenhagen de overstap naar MVV, gevolgd door ruim zes seizoenen bij AZ – met als hoogtepunt de halve finale van de UEFA Cup in 2005. Roerige jaren volgden met de overstap naar Ajax, PSV en vice versa. In 2008 belandde de middenvelder bij FC Twente, waarmee hij in 2010 landskampioen werd. Het bleek het gouden slot van zijn loopbaan. Sinds 2011 is hij te zien bij FOX Sports.

 

FOX Sports Go

FOX SPORTS GO

Activeer nu FOX Sports GO en selecteer jouw TV-aanbieder

Met FOX Sports GO heb je overal live toegang tot FOX Sports. Bekijk alle kanalen, wedstrijden en programma's op je pc, laptop, tablet, smartphone en via Chromecast. 

De voordelen van FOX Sports GO

LIVE

Kijk alle wedstrijden en FOX Sports kanalen live, waar jij wilt via 3G, 4G of wifi. Krijg toegang tot wel 15 online kanalen.

SAMENVATTINGEN

Kijk als eerste de samenvattingen uit alle competities op foxsports.nl en de FOX Sports NL apps.

GOALS EN VIDEO'S

Bekijk de goals binnen 5 minuten en uit alle camera posities. Ontvang goal alerts, wedstrijdfragmenten en het laatste nieuws op je pc tablet en smartphone.

 

Hoe werkt het

1. START

Ga naar foxsports.nl of open de FOX Sports NL app

2. LOG IN

Log direct in met je TV-aanbieder gegevens via het login menu of via een live wedstrijd OF Activeer eenmalig je FOX Sports GO abonnement

3. KIJK LIVE

Log in en krijg direct toegang tot de live wedstrijden, samenvattingen, video's en de FOX Sports-kanalen

abonneren

Heeft u nog geen FOX Sports GO Abonnement? Bestel dan nu een TV-abonnement met gratis FOX Sports GO.

Bestellen

Apps

Fox Sports NL - smartphone, iPod en Tablet

ABONNEREN.APPS-INTRO

Met de officiele FOX Sports App blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste sportnieuws, live (tussen)standen, uitslagen en alle video's en samenvattingen. FOX Sports GO abonnees krijgen bovendien toegang tot alle live kanalen en kijken als eerste de goals en samenvattingen.

Kijk hier voor meer informatie over FOX Sports GO

FOX Sports NL - Smart TV en Gaming Consoles

ABONNEREN.APPS-SMARTTV

Met de officiele FOX Sports App blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste sportnieuws op je Samsung of Philips Smart TV (De Xbox360 wordt per ingang van juli 2017 niet meer ondersteund door Microsoft). Bekijk video's, samenvattingen en programma's wanneer het jouw uitkomt. FOX Sports GO abonnees krijgen exclusief toegang tot alle live kanalen en kijken als eerste de samenvattingen en gemiste programma's.

Kijk hier voor meer informatie over FOX Sports GO

Samsung Philips

FOX Sports Profcoach

FOX Sports Profcoach

FOX Sports Profcoach: Het officiële voetbal managerspel 2017-2018!

  • - Creëer je eigen dreamteam, stel elke speelronde je sterkste elftal op en kies je aanvoerder.
  • - Volg live de prestaties via de officiële Profcoach app.
  • - Maak Profcoach nóg pannender en ga de strijd met je vrienden en collega's aan in een subleague.
  • - Niet tevreden over de prestaties van een speler? Je kunt dit seizoen tot maar liefst 14 transfers doorvoeren!

FOX Sports locator

ABONNEREN.APPS-LOCATOR

Met de FOX Sports locator zie je meteen waar je FOX Sports kunt kijken in de kroeg, hotel, bar of andere gelegenheid.

Ga direct naar de FOX Sports Locator

Abonnee acties

Social media

social-media

 Volg FOX Sports NL via onze social media

Ontvang het laatste sportnieuws, exclusieve video's, prijsvragen en de mooiste foto's.

Volg Profcoach

Volg Profcoach via onze social media

Volg de grootste en leukste voetbalmanagement game van Nederland op Facebook en Twitter en ontvang updates en tips voor de komende speelrondes!

Nieuwsbrief

FOX Sports nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste wedstrijden van het weekend, het belangrijkste nieuws en de laatste nieuwtjes over FOX Sports. Alles handig verzameld in 1 overzicht inclusief het wedstrijdoverzicht. Ontvang de FOX Sports nieuwsbrief elke vrijdagmiddag geheel vrijblijvend in je email box.


Schrijf je nu in!

Veelgestelde vragen

Over FOX Sports

Om FOX Sports op uw TV te kijken dien je te beschikken over digitale TV. Je kan digitale tv bestellen via je huidige TV-aanbieder. Daarnaast dien je je te abonneren op FOX Sports. Dat kan via www.foxsports.nl/abonneren of via uw TV-aanbieder.

De aanbieders stellen zelf de abonnementsprijs van FOX Sports (Eredivisie, International of combipakket) vast. Kijk op www.foxsports.nl/abonneren voor de actuele prijzen en voorwaarden of neem voor meer informatie contact op met uw TV-aanbieder.

FOX Sports International zendt live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga, UEFA Europa League, FA Cup en de DFB-Pokal uit. Ook zijn de NHL (ijshockey), MLB (honkbal), NFL (American football), UFC (vechtsport) en tennis van de ATP World Tour plus Wimbledon te zien.

FOX Sports Eredivisie zendt elke speelronde alle Eredivisie-wedstrijden live uit. Daarnaast heeft FOX Sports Eredivisie veel live aandacht voor de Jupiler League en het KNVB bekertoernooi vanaf de tweede ronde tot en met de finale.

FOX Sports Eredivisie is een extra digitale televisiezender waarop u zich apart kunt abonneren. U dient te beschikken over digitale televisie om FOX Sports te ontvangen. Naast TV kunt u de wedstrijden en samenvattingen van FOX Sports ook volgen via internet en via uw smartphone. Kijk voor de mogelijkheden op www.foxsports.nl/abonneren.

Fox Sports GO

Als abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart-tv, Apple TV en via Chromecast. 

Dit is FOX Sports GO:

• Alle FOX Sports-kanalen altijd en overal online via 3G, 4G en WiFi
• Toegang tot extra online kanalen
• Live pauzeren en eenvoudig terugspoelen
• Goals binnen 5 minuten op je scherm
• Samenvattingen als eerste beschikbaar

FOX Sports GO is geen app maar een online service waarmee je op de website en apps van FOX Sports toegang krijgt tot alle live kanalen en video’s. Je activeert GO heel eenvoudig. Ga naar foxsports.nl of download en open de FOX Sports NL-app. Klik daarna op inloggen en volg de instructies. 

* FOX Sports GO is alleen beschikbaar binnen Nederland en is onderdeel van jouw FOX Sports-abonnement bij deelnemende tv-aanbieders. Kijk voor meer informatie op foxsports.nl/go.

 

Hulp nodig bij het inloggen en/of activeren? 

Mocht je problemen ervaren om in te loggen via het Ziggo of Canal Digitaal logo, registreer je dan voor een FOX Sports-account of log in met een bestaand FOX Sports-account en ga op je account pagina naar hoofdstuk 3 Activeren en klik op de link "Wijzig TV-aanbieder". Vervolgens selecteer je Ziggo of Canal Digitaal en vul je Mijn Ziggo-gegevens of Canal Digitaal-gegevens in om je TV abonnement te activeren.

Heb je nog meer vragen? Bel dan onze klantenservice op 0909-0101 (10 ct/p.m.) 

Je kunt FOX Sports op bijna alle recente pc’s, laptops, tablets en smartphones bekijken. Daarnaast zijn apps beschikbaar op veel tv-modellen (vanaf 2013) van Samsung en Philips en voor de Apple TV 4. Ook via Chromecast zijn de FOX Sports-apps heel eenvoudig te verbinden met je oudere tv. 

FOX Sports ondersteunt bijna alle combinaties vanaf iOS 8 voor Apple-producten en voor Android vanaf versie 4.2.

Met een eenvoudig aan te maken, gratis FOX Sports-account kun je genieten van extra’s en services zoals:
• FOX Sports GO voor live wedstrijden, samenvattingen en video’s
• De nieuwsbrief
• Personalisatie van de app en website met jouw voorkeuren
• Koppeling van je smart-tv of Xbox360
• Wijziging van je gegevens
• Informatie over de status van je abonnement of dagpas 

Let op! Bij het aanmaken van een FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt. 
Je FOX Sports-account kun je hier aanmaken: https://jouw.foxsports.nl/registreer

 

Als Ziggo-abonnee met FOX Sports in je tv-pakket kun je gratis gebruikmaken van FOX Sports GO waardoor je ook online live kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Zo werkt het:

• Ga naar foxsports.nl of download en open de FOX Sports NL-app
• Klik in het menu op ‘log in
• Klik op het Ziggo-logo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in

Mocht je problemen ervaren om in te loggen via het Ziggo logo, registreer je dan voor een FOX Sports-account of log in met een bestaand FOX Sports-account en ga op je account pagina naar hoofdstuk 3 Activeren en klik op de link "Wijzig TV-aanbieder". Vervolgens selecteer je Ziggo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in om je TV abonnement te activeren.

Ziggo wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem. Deze kun je heel eenvoudig op de inlogpagina opvragen. Of ga direct naar https://www.ziggo.nl/login

Net abonnee geworden, maar nog geen toegang tot FOX Sports GO? Het kan tot vijf werkdagen duren voordat je GO-abonnement geactiveerd kan worden. Als je GO na vijf werkdagen nog niet kunt gebruiken, neem dan contact op met Ziggo zodat we je kunnen helpen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/.

Je kunt op maximaal drie apparaten gelijktijdig kijken via één internetaansluiting (IP-adres) in Nederland. Gelijktijdig kijken op twee of meer locaties (IP-adressen) is niet mogelijk. 

Voor een goed beeld zonder haperingen adviseren wij een effectieve internetsnelheid van 10 Megabit per seconde. Wij adviseren om je pc, laptop of smart-tv via een kabel aan te sluiten op het internet.

Let op! De snelheid van jouw internetverbinding fluctueert en is in werkelijkheid veel lager dan de snelheid die wordt opgegeven door je internetaanbieder. Je kunt dit zelf testen via http://internetsnelheid-testen.nl/

 
Vanwege de afspraken over de buitenlandrechten kun je FOX Sports alleen in Nederland ontvangen. Het is dus niet mogelijk om live wedstrijden of video’s in het buitenland te bekijken via www.foxsports.nl of de FOX Sports NL-apps. 
Als je een buitenlands IP-adres hebt, terwijl je in Nederland woont, kun je helaas ook geen FOX Sports via internet kijken. Vraag uw lokale aanbieder voor de mogelijkheden in uw regio.
 

De FOX Sports NL-apps, die te vinden  zijn in de Google Play- and iTunes-store, ondersteunen ook Chromecast. Via deze functionaliteit is het eenvoudig om via de apps alle videocontent te streamen naar je tv. Zo werkt het:

• Installeer Chromecast door de Chromecast-app te downloaden en volg de instructies
• Zorg ervoor dat je Chromecast is aangesloten op het internet en de TV
• Open de FOX Sports NL-app op je smartphone of tablet
• Kies een video of live wedstrijd en klik op het Chromecast-icoontje rechtsboven in je scherm
• Selecteer jouw Chromecast
• Binnen een paar seconden wordt de video of wedstrijd op je tv afgespeeld
 

Een haperend beeld wordt vaak veroorzaakt door een beperkte internetsnelheid. Dit kan deels worden voorkomen worden door zo min mogelijk het internet te gebruiken voor andere toepassingen en apparaten.

Een paar tips:
• Voor een optimaal beeld adviseren wij de de FOX Sports-apps of de Google Chrome-browser te gebruiken. Download deze gratis via http://www.google.com/chrome/.
• Doe een systeemcheck via www.foxsports.nl/systeemtest of test je internetsnelheid via http://internetsnelheid-testen.nl/
• Gebruik de laatste versie van de Flashplayer. Deze is te downloaden via http://get.adobe.com/nl/flashplayer

Bij een sterk schommelende internetverbinding kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat tussen beeld en geluid. Een oplossing voor dit probleem is om de optie ‘Auto’, die je kunt vinden onder het HD-icoontje rechtsonder in het viceoscherm, om te zetten naar een vaste bitrate (bijv. ‘432' of '720p’).

Het kan voorkomen dat u op meerdere plaatsen bent ingelogd met 1 account. Omdat u alleen binnen 1 IP adres (huishouden) live kunt kijken op meerdere apparaten, kan het voorkomen dat de livestream regelmatig wordt onderbroken. De beste oplossing voor dit probleem is om direct uw wachtwoord te wijzigen.

Door een update op het Android-platform kan het voorkomen dat in sommige gevallen de oude versie van de FOX Sports NL-app crasht. Verwijder eerst deze versie en download vervolgens de nieuwe.

Met de standaardinstelling op je Windows-tablet kan het voorkomen dat de video's niet werken. Dit is te verhelpen met deze tool:

http://droidkid.net/project-windows-rt-flash-player-tool/.

Na toevoeging van foxsports.nl aan deze lijst kun je alle wedstrijden en video's weer bekijken. 

In samenwerking met FOX Sports kun je via diverse live club-apps ook Eredivisiewedstrijden van jouw club bekijken. Ga voor meer informatie en vragen naar www.voetballive.nu of neem contact op via support@voetballive.nu.

Je kunt je FOX Sports GO abonnement dagelijks opzeggen en uiterlijk 14 dagen voor de nieuwe betaalperiode. Dit kan telefonisch bij de klantenservice van FOX Sports, telefoonnummer 0909-0101 (€ 0,10 per minuut). Ook kan je een mail sturen naar klantenservice@foxsports.nl met daarin duidelijk vermeld dat het een opzegging betreft, voorzie de mail van je accountgegevens.

De klantenservice van FOX Sports is bereikbaar op 0909-0101 (€ 0,10 per minuut) of via klantenservice@foxsports.nl. Openingstijden; maandag t/m vrijdag van 09.00-21.00 uur en in het weekend van 10.00-21.00 uur.

FOX Sports zakelijk en voor uw horecagelegenheid

De officiële FOX Sports Zakelijk-licentie maakt het voor u mogelijk om uw gasten naar live wedstrijden te laten kijken. Horecagelegenheden, hotels, sportkantines, fitnesscentra en overige openbare gelegenheden hebben deze officiële licentie nodig om uitzendingen van FOX Sports publiekelijk te mogen vertonen. Op de uitzendingen van FOX Sports rusten auteursrechten en om de uitzendingen openbaar te maken, is officiële toestemming nodig.

Met de licentie van FOX Sports Zakelijk  kunt u meerwaarde creëren voor uw klant. FOX Sports biedt ook actieve ondersteuning in de gezamenlijke promotie van het live sport kijken, licentiehouders hebben de mogelijkheid om gedurende het seizoen aan diverse acties deel te nemen.

Een particulier abonnement mag alleen privé gebruikt worden. Als u al een abonnement op FOX Sports heeft, hoeft u daar niets aan te veranderen en alleen nog de licentie aan te vragen. Voor het aanvragen van een licentie kunt u contact opnemen via het contactformulier of met de klantenservice op 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut).

Het licentietype dat voor u van toepassing is, is niet afhankelijk van het aantal mensen dat naar FOX Sports kijkt. Overeenkomstig de daarvoor geldende normen zijn de licentiekosten gebaseerd op het kijkoppervlak van de betreffende ruimte. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in drie licentietypen: Small, Medium en Large. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice op 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut).

Ook voor het vertonen van één wedstrijd dient u in het bezit te zijn van de FOX Sports Zakelijk licentie. De licentie is alleen verkrijgbaar voor een volledig kalenderjaar. Ook wanneer u slechts één keer of af en toe FOX Sports vertoont, is deze licentie verplicht.

Om diverse tv-zenders te vertonen in een openbare gelegenheid, is toestemming noodzakelijk omdat er auteursrechten rusten op de uitzendingen. Om naast FOX Sports ook andere tv-zenders publiekelijk te vertonen, is een licentie nodig van Videma. Deze geeft géén recht op het uitzenden van FOX Sports in openbare gelegenheden.

Op www.videma.nl vindt u uitgebreide informatie over openbaarmaking van andere tv-zenders.

U krijgt geen korting voor meerdere vestigingen. Als u lid bent van Koninklijke Horeca Nederland, heeft u wel recht op 12,5% standaardkorting (per inschrijving bij KHN).

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op via 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut) of via info@FOXsportszakelijk.nl

Wanneer u een licentie wilt aanschaffen, kunt u contact op nemen via het contactformulier of via de klantenservice op 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut). Onze vertegenwoordiger maakt met u een afspraak om de overeenkomst in orde te maken.
De licentieperiode gaat in per datum van ondertekening van de licentieovereenkomst, met een duur van 12 maanden. De licentieovereenkomst wordt – zonder wederopzegging – automatisch verlengd met 12 maanden. 
Wanneer u het merchandisingpakket nog niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice via info@FOXsportszakelijk.nl of via 0909-01 01 (€ 0,10 per minuut).
Ik heb meerdere vestigingen. Geldt één licentie voor al mijn vestigingen?
Nee, u dient per vestiging/locatie een licentie aan te schaffen.

Klantenservice

0909 - 0101 (€ - normaal tarief)

Ma t/m vr: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00 * Zondag: 10:00 - 19:30 * * Indien het niet een regulier speelweekend is zijn wij alleen op zaterdag geopend tot 16.00 uur en op zondag gesloten.

klantenservice@foxsports.nl

Stel uw vraag aan de klantenservice

Onverwachte Fout

Verzoek verzonden

Captcha ongeldig