header

Wat is FOX Sports GO?

Alle FOX Sports tv-abonnees hebben gratis toegang tot FOX Sports GO. Met FOX Sports GO heb je overal live toegang tot FOX Sports, waar je ook bent (ook binnen de EU). Bekijk de wedstrijden en programma's van je FOX Sports abonnement op je PC, laptop, tablet, smartphone, Apple TV en via Chromecast.
nog geen tv abonnee?

Voordelen FOX SPORTS Go

 • Overal toegang tot FOX Sports

  Overal toegang tot FOX Sports

  Altijd en overal toegang tot alle FOX Sports-kanalen uit je TV-abonnement via 3G, 4G en WiFi.
 • Extra kanalen

  Extra kanalen

  Toegang tot extra online kanalen wanneer er meer live Eredivisiewedstrijden beschikbaar zijn dan de capaciteit op de tv-kanalen toelaat.
 • Mis niks meer

  Mis niks meer

  Live pauzeren en eenvoudig terugspoelen tijdens de meeste voetbalwedstrijden.
 • Alle Eredivisiegoals binnen 5 min op je scherm

  Alle Eredivisiegoals binnen 5 min op je scherm

  Bekijk Eredivisiegoals binnen 5 minuten. Ontvang alerts, wedstrijdfragmenten en het laatste nieuws.
 • Samenvattingen als eerste beschikbaar

  Samenvattingen als eerste beschikbaar

  Kijk als eerste de samenvattingen uit alle competities op de FOX Sports app en FOXSports.nl.
 • Tot 72 uur terugkkijken

  Tot 72 uur terugkkijken

  Kijk alle wedstrijden en programma’s tot 72 uur terug.

Hoe werkt het?

Stap 1

Maak gratis een FOX Sports-account aan via FOXSports.nl of de FOX Sports app. Ga hiervoor op www.foxsports.nl rechtsboven naar "log in". Ga hiervoor in de app naar het menu en kies voor "mijn account".

Stap 2

Activeer jouw account via de verificatiemail die je ontvangt bij het aanmaken van je FOX Sports-account. Let op: het kan voorkomen dat deze e-mail in je spamfolder belandt.

Stap 3

Log vervolgens in met je FOX Sports-account en klik op "Activeer FOX Sports GO via je tv-aanbieder.

Stap 4

Klik op "Wijzig TV-aanbieder" en kies in de lijst jouw tv-aanbieder en doorloop de vervolgstappen.

Stap 5

Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen, zie je op je account onder het kopje "Abonnement" jouw tv-abonnement staan en is FOX Sports GO succesvol geactiveerd.
Klaar om online te kijken! Je kunt nu alle wedstrijden, programma's en TV-kanalen die vallen onder jouw FOX Sports-abonnement bekijken via de FOX Sports app en FOXSports.nl.
Meld je aan

FOX Sports GO activeer je zo

In deze video van 1 minuut zie hoe je een FOX Sports GO account maakt en dit koppelt aan je tv-abonnement.
hoe werkt FOX Sports GO

VEELGESTELDE VRAGEN

Met FOX Sports GO heb je overal live toegang tot FOX Sports. Bekijk de kanalen van jouw TV-abonnement, wedstrijden en programma's op je pc, laptop, tablet, smartphone, Apple TV en via Chromecast.

Wat kost FOX Sports GO? (niets) 
Als FOX Sports-abonnee heb je gratis toegang tot FOX Sports GO, hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Voordelen FOX Sports GO

 • Toegang tot alle FOX Sports-kanalen uit je TV-abonnement online via 3G, 4G en WiFi
 • Toegang tot extra online kanalen
 • Live pauzeren en eenvoudig terugspoelen tijdens voetbalwedstrijden
 • Alle Eredivisiegoals binnen 5 minuten op je scherm
 • Samenvattingen als eerste beschikbaar
 • Alle programma's tot 72 uur terugkijken

Welke programma's, wedstrijden en kanalen kan ik bekijken?
Met een FOX Sports Compleet abonnement heb je toegang tot alle video's en livestreams op FOXSports.nl en de FOX Sports app. Wanneer je een Eredivisie- of international pakket hebt, kun je alleen de video's en livestreams die bij jouw TV-abonnement horen bekijken.

Kan ik op vakantie in het buitenland kijken via FOX Sports GO?
FOX Sports GO is beschikbaar binnen de EU en is onderdeel van jouw FOX Sports-abonnement bij deelnemende TV aanbieders.

Hoe kijk ik via FOX Sports GO?
Door in te loggen via jouw.foxsports.nl of via de FOX Sports app heb je direct toegang tot FOX Sports GO, en kun je alle video's en livestreams uit jouw TV-abonnement bekijken. Meer informatie over het inloggen vind je hier.

FOX Sports GO is geen app maar een online service waarmee je op de website FOXSports.nl en FOX Sports app toegang krijgt tot de live-kanalen, wedstrijden, programma-gemist sectie en andere video's!

Als je een TV-abonnement hebt met FOX Sports is de service van FOX Sports GO gratis! Om toegang hiertoe te krijgen dien je FOX Sports GO te activeren.

FOX Sports GO activeren

Je activeert FOX Sports GO heel eenvoudig. Volg hieronder het stappenplan:

 1. Maak gratis een FOX Sports-account aan via: jouw.foxsports.nl/registreren.

 2. Bij het aanmaken van jouw FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. Let op: Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt.

 3. Log vervolgens in met je FOX Sports account via jouw.foxsports.nl/login.

 4. Klik in het vervolgscherm op "activeer FOX Sports GO via je TV-aanbieder".

 5. Klik op "wijzig je TV-aanbieder". Kies vervolgens in de lijst jouw TV-aanbieder waar je een FOX Sports tv-abonnement hebt afgesloten en doorloop de vervolgstappen.

 6. Als nu alles goed is verlopen, zie je op jouw.foxsports.nl/account onder het kopje abonnement jouw TV-abonnement staan.

Klaar om online te kijken!
Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen is FOX Sports GO geactiveerd en kun je wedstrijden, programma's of TV-kanalen bekijken via FOXSports.nl of de FOX Sports app! Met een FOX Sports Compleet-abonnement heb je toegang tot alle video's en livestreams. Met een Eredivisie- of International pakket heb je toegang tot de video's en livestreams die horen bij jouw abonnement.

Toch problemen?
Ondervind je tijdens dit stappenplan problemen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Ook als Ziggo-abonnee met FOX Sports in je tv-pakket kun je gratis gebruikmaken van FOX Sports GO waardoor je ook online live kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Zo werkt het:

• Ga naar foxsports.nl of download en open de FOX Sports NL-app
• Klik in het menu op 'log in'
• Klik op het Ziggo-logo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in

Mocht je problemen ervaren om in te loggen via het Ziggo logo, registreer je dan voor een FOX Sports-account of log in met een bestaand FOX Sports-account en ga op je account pagina naar hoofdstuk 3 Activeren en klik op de link ""Wijzig TV-aanbieder"". Vervolgens selecteer je Ziggo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in om je TV abonnement te activeren.

Ziggo wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem. Deze kun je heel eenvoudig op de inlogpagina opvragen. Of ga direct naar https://www.ziggo.nl/login

Net abonnee geworden, maar nog geen toegang tot FOX Sports GO? Het kan tot vijf werkdagen duren voordat je GO-abonnement geactiveerd kan worden. Als je GO na vijf werkdagen nog niet kunt gebruiken, neem dan contact op met Ziggo zodat we je kunnen helpen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/.
 

De FOX Sports NL-app, die te vinden is in de Google Play- en iTunes-store, ondersteunt ook Chromecast. Via deze functionaliteit is het eenvoudig om via de app alle videocontent te streamen naar je tv. Zo werkt het:

• Installeer Chromecast door de Chromecast-app te downloaden en volg de instructies
• Zorg ervoor dat je Chromecast is aangesloten op het internet en de TV
• Open de FOX Sports NL-app op je smartphone of tablet
• Kies een video of live wedstrijd en klik op het Chromecast-icoontje rechtsboven in je scherm
• Selecteer jouw Chromecast
• Binnen een paar seconden wordt de video of wedstrijd op je tv afgespeeld
 
Helaas is dit niet meer mogelijk. Check je digitale TV aanbieder wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende abonnementen op FOX Sports GO.
 

Je kunt FOX Sports op bijna alle recente pc’s, laptops, tablets en smartphones bekijken. Ook via Chromecast zijn de FOX Sports-apps voor Android en iOS eenvoudig te verbinden met je televisie.

Je kunt op maximaal drie apparaten gelijktijdig kijken via één internetaansluiting (IP-adres) in Nederland. Gelijktijdig kijken op twee of meer locaties (IP-adressen) is niet mogelijk. 

FOX Sports is sinds 1 april 2018 ook in de EU te ontvangen, zo hoef je de wedstrijden niet meer te missen! 

Vanwege de afspraken over de buitenlandrechten kun je FOX Sports alleen in de EU ontvangen. Het is mogelijk om binnen de EU live wedstrijden, programma's of video’s te bekijken via www.foxsports.nl of de FOX Sports NL-app. 

Als je een buitenlands IP-adres hebt buiten de EU, terwijl je in Nederland woont, kun je helaas geen FOX Sports via internet kijken.

 

Tot 72 uur terugkijken
Alle programma's en wedstrijden die FOX Sports uitzendt, zijn tot 72 uur terug te kijken via de TV-gids in de FOX Sports app of via de TV-gids op FOXSports.nl. Druk naast een programma in de TV-gids op het replay-icoontje om de video te starten. In het filmpje hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

Langer terugkijken 
Naast de TV-gids kun je ook via de videopagina op FOXSports, of de video-sectie in de FOX Sports app, wedstrijden en programma's terugkijken. Anders dan via de TV-gids, blijven deze video's het hele seizoen beschikbaar. Hieronder vind je de links om direct naar samenvattingen, wedstrijden, documentaires of andere programma's te gaan:

Alle wedstrijden die FOX Sports live uitzendt zijn tot 72 uur terug te kijken via de TV-gids op FOXSports.nl of via de TV-gids in de FOX Sports app. Klik hiervoor op het replay-icoontje naast een wedstrijd in de TV-gids. 

Daarnaast zijn alle volledige Eredivisiewedstrijden en wedstrijden vanaf 1/4 uit de TOTO KNVB Beker het hele seizoen door beschikbaar om terug te kijken via: https://www.foxsports.nl/video/wedstrijd_gemist/