De ploegpresentatie van Team Beslist.nl, seizoen 2015/2016. Met (vlnr) Arjan Samplonius, Michel Mulder, Ronald Mulder, Stefan Groothuis, Jesper Hospes, Daidai N Tab, Kai Verbij, Pim Schipper, Thomas Krol, Gerard van Velde.
De ploegpresentatie van Team Beslist.nl, seizoen 2015/2016. Met (vlnr) Arjan Samplonius, Michel Mulder, Ronald Mulder, Stefan Groothuis, Jesper Hospes, Daidai N Tab, Kai Verbij, Pim Schipper, Thomas Krol, Gerard van Velde. - © Pro Shots

Ook hoofdsponsor Beslist.nl stapt uit het schaatsen

14 april 2016
Opnieuw vertrekt een grote hoofdsponsor uit de schaatswereld.

Directeur Kees Verpalen van vergelijkingssite beslist.nl maakte donderdag op een persconferentie bekend dat zijn bedrijf stopt als hoofdsponsor van de gelijknamige schaatsploeg van trainer Gerard van Velde.

Voor Team beslist.nl rijden onder anderen de broertjes Michel en Ronald Mulder en topsprinter Kai Verbij.  Beslist.nl stapte in 2012 de schaatswereld in. Met de vergelijkingssite als hoofdsponsor vierden de sprinters van Van Velde grote successen.

Hoogtepunt was de olympische titel van tweevoudig wereldkampioen sprint Michel Mulder in Sotsji 2014 op de 500 meter. Verpalen beloofde tijdens de Spelen nog zeker twee jaar door te gaan als hoofdsponsor, met een optie op nog twee seizoenen. Daar komt het echter niet meer van. 

Stressless, Corendon en Continu stoppen ook allemaal als hoofdsponsor van een schaatsteam. (ANP)