Conor McGregor (links) tijdens de eerste clash met Nate Diaz
Conor McGregor (links) tijdens de eerste clash met Nate Diaz - © ANP

UFC-vechter McGregor maakt Diaz belachelijk in talkshow

27 juli 2016
Conor McGregor lijkt vastbesloten Nate Diaz dusdanig uit de tent te lokken, dat zijn Amerikaanse tegenstander zich tijdens hun rematch van 20 augustus laat meeslepen door emoties.

McGregor leed in maart van dit jaar een pijnlijke nederlaag tegen Diaz tijdens UFC 196 en doet er alles aan voor hun tweede ontmoeting onder de huid van zijn opponent te kruipen. De Ier verscheen zelfs in de talkshow van Conan O'Brien om Diaz belachelijk te maken.

"Ik hoop alleen dat hij niet weer op dat podium staat met hetzelfde domme, zwarte t-shirt dat hij altijd draagt", aldus McGregor in een videoboodschap. "Het jochie draagt hetzelfde verdomde ding al iets van 20 jaar."

Revanche
McGregor had ook nog iets over het aanstaande gevecht te melden. "Ik neem dit zeer, zeer serieus. Ik heb vechters met specifieke lichaamstypes ingevlogen om Nate's dunne, lange lichaamsbouw na te bootsen. Het jochie won de vorige keer de loterij, hij weet het en ik weet het... 20 augustus krijg ik mijn revanche en ik kijk ernaar uit."

De plaagstoten maakten weinig indruk. "De waarheid kwam in maart naar buiten en dat zal weer gebeuren", doelde Diaz op het feit dat McGregor zijn grootspraak de vorige keer niet waar kon maken. (FOX Sports)