José Bautista (links)
José Bautista (links) - © ANP

Vuurwerk gegarandeerd tijdens play-offs MLB

6 oktober 2016
Met een droge stoot liet Rougned Odor in mei al zijn frustraties de vrije loop. Bijna vijf maanden later krijgt de tweede honkman van Texas Rangers in de play-offs van de MLB de kans om zich ook sportief te revancheren.

Het verlies van de ploeg uit Texas tegen Toronto Blue Jays in het naseizoen vorig jaar was inmiddels een half jaar geleden, maar lag nog vers in zijn geheugen bij Odor.

José Bautista van de Blue Jays moest het ontgelden. En niet zonder reden, de buitenvelder had vorig jaar met zijn homerun de Rangers de das omgedaan en de bat flip die volgde kon op veel kritiek rekenen.

Dat die actie van Bautista een staartje zou krijgen was wel duidelijk, maar dat het zo uit de hand zou lopen had niemand gedacht.

Na Bautista’s harde sliding op het tweede honk in mei werd Odor witheet. Zijn vuistslag op de kaak van Bautista was een startsein voor beide teams om uit de dugouts te springen en een free for all te beginnen.

De schorsingen waren niet mals: Odor mocht acht wedstrijden toekijken, Bautista stond een duel buitenspel en andere spelers en coaches moesten meerdere wedstrijden missen.

Rematch
De honkbalfans worden tijdens de play-offs van dit jaar onmiddellijk op hun wenken bediend met een rematch tussen beide kemphanen. Texas en Toronto beloven opnieuw voor veel spektakel te zorgen.

De Jays plaatsten zich via de wild card-wedstrijd, waarin ze van Baltimore Orioles wonnen. De Rangers eindigden bovenaan in de American League West en gaan als een van de favorieten de play-offs in. (FOX Sports)

Texas Rangers - Toronto Blue Jays Game 2 is om 19:00 uur LIVE te zien op FOX Sports 4.

Cleveland Indians – Boston Red Sox Game 2 is om 22:30 uur LIVE te zien op FOX Sports 4.

Chicago Cubs – San Francisco Giants Game 1 is om 03:00 uur LIVE te zien op FOX Sports 4.