Regerend NHL-kampioen Pittsburgh Penguins met de Stanley Cup
Regerend NHL-kampioen Pittsburgh Penguins met de Stanley Cup - © ANP

NHL ook de komende drie jaar op FOX Sports

12 oktober 2016
De NHL is ook de komende drie jaar exclusief te zien op FOX Sports.

Het nieuwe seizoen van 's werelds belangrijkste ijshockeycompetitie gaat vannacht om 01.00 uur van start met een live verslag van Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs. De uitzending, te zien op FOX Sports 2, is voorzien van het originele Amerikaanse commentaar.

Ook NFL en MLB live op FOX Sports
Dankzij de verlenging van de overeenkomst blijft de NHL deel uitmaken van een breed aanbod van Amerikaanse topsport. Ook de NFL (vijf wedstrijden per week) en MLB (7 wedstrijden per week) zijn wekelijks live te zien op FOX Sports.

De MLB is momenteel bezig aan een zinderende seizoensontknoping, die eind oktober uitmondt in de World Series. Op dit moment zijn Toronto Blue Jays, Cleveland Indians, Chicago Cubs, Washington Nationals en Los Angeles Dodgers daarvoor nog in de strijd.

13 november: UFC 205 McGregor – Alvarez
Ook het MMA-spektakel van de UFC is op wekelijkse basis te zien, waarbij op dit moment alle ogen zijn gericht op UFC 205, dat plaatsvindt op zondag 13 november tussen 04.00 en 08.00 uur. In Madison Square Garden, New York stapt dan vedergewicht kampioen Conor McGregor in de Octagon tegen Eddie Alvarez, regerend kampioen in het lichtgewicht.

McGregor kan de eerste vechter worden die twee kampioensriemen tegelijkertijd in zijn bezit heeft. Het event wordt uitgezonden met Nederlands (FOX Sports 2) en Amerikaans (FOX Sports 4) commentaar.