Conor McGregor
Conor McGregor - © ANP

'Conor McGregor plant lange pauze van UFC'

27 oktober 2016
De UFC moet het binnenkort wellicht stellen zonder een van zijn grootste attracties. Conor McGregor is naar verluidt van plan een lange pauze te nemen.

McGregor vecht op 12 november tijdens UFC 205 tegen Eddie Alvarez om de titel in het lichtgewicht, maar zou zich daarna minimaal een jaar willen richten op zijn vriendin Dee Devlin.

"Hij vertelt mensen dat hij er tussenuit wil", citeert The Irish Sun een 'bron dicht bij de Ier'. "Het is onwaarschijnlijk dat het definitief is, maar de tijd is rijp om even een stap terug te doen."

"Hij weet dat als hij wint tijdens UFC 205, hij over een of twee jaar altijd terug kan komen voor een mega money fight. Hij kan zijn prijs noemen. Hij komt terug."

UFC-voorzitter Dana White maakte enkele weken geleden bekend dat McGregor tijdens UFC 205 met een 'onverwachte' mededeling komt. Sindsdien wordt volop gespeculeerd over de toekomst van The Notorious. (FOX Sports)

Ronaldo geniet van UFC Mexico

6 november 2016
Ronaldo geniet van UFC Mexico
Een luid gejuich klonk er in de Arena Ciudad de Mexico toen daar ineens niemand minder dan Ronaldo op de schermen verscheen.