Stefan Struve
Stefan Struve - © FOXSports.NL

Stefan Struve krijgt kans op wraak tegen Junior Dos Santos

14 december 2016
Stefan Struve heeft er zeven jaar op moeten wachten, maar de Nederlander krijgt eindelijk de kans op revanche tegen Junior Dos Santos.

De twee zwaargewichten vormen op 19 februari de main event tijdens UFC Fight Night 105 in Halifax.

Het is de tweede keer dat Struve tegenover Dos Santos in de Octagon staat. In februari 2009 verloor de Beverwijker zijn debuutgevecht in de UFC van de Braziliaan na een technische knock-out.

Goede serie
Struve is momenteel bezig aan een goede serie. The Skyscraper versloeg twee maanden geleden tijdens UFC 204 in Manchester Daniel Omielanczuk, waarmee hij zijn derde zege in de laatste vier optredens boekte. Met zijn recente successen komt de 2.13 meter lange vechter op 32 overwinningen in veertig gevechten.

Dos Santos kwam voor het laatst in actie in april, toen hij in Zagreb na een unanieme beslissing van Ben Rothwell won. De voormalige wereldkampioen sloot dertien van zijn laatste zestien gevechten winnend af.

De Randamie
Eerder op de dag werd duidelijk dat Germaine de Randamie op 11 februari tegen Holly Holm mag vechten. De Nederlandse kan bij winst de eerste kampioene in het UFC-vedergewicht worden. (FOX Sports)