Lady Gaga
Lady Gaga - © ANP

Super Bowl-gokje? Zet in op de haarkleur van Lady Gaga

4 februari 2017
De Super Bowl tussen New England Patriots en Atlanta Falcons is ook een waar paradijs voor gokkers. De gekste weddenschappen komen voorbij.

De bij ons vrijwel onbekende Luke Bryan zingt voorafgaand aan het grootste eendaagse sportevenement ter wereld het Amerikaanse volkslied. Zuiver of vals, maakt niet uit. Het gaat bij de bookmakers om de lengte van The Star-Spangled Banner.

De ene stelt de grens op twee minuten en zevenenhalf seconden. De andere houdt het op twee minuten en vijftien seconden. De vraag is dus, langer of korter? Een inzet van 120 dollar bij het eerste voorbeeld levert 100 dollar op. Klinkt als muziek in de oren.

Daarover gesproken, in de rust is er geen tijd voor een plaspauze. Althans, als je geld hebt ingezet op de haarkleur van de optredende Lady Gaga. Dan moet je blijven turen naar je beeldscherm. Blond, bruin, groen, roze, wit, blauw, paars of oranje? Zeg het maar. Paars en oranje leveren het meeste op (twintig tegen één).

Trump
En in deze tijden is het natuurlijk onvermijdelijk om over de veelbesproken president Donald Trump te beginnen. Hoe vaak wordt zijn naam genoemd tijdens de uitzending? En meldt hij zich op Twitter om over de Super Bowl te oreren? Feit is dat Trump de tongen losmaakt.

Het kan nog gekker, want er kan ook geld verdiend worden aan het aantal verkochte pizzapunten van Domino’s (over/onder 11,5 miljoen) en of de finale net zoveel kijkers gaat trekken als de beruchte achtervolging op O.J. Simpson in 1995. Kortom, we gaan met gierende banden richting Super Bowl 51. (FOX Sports)