Tom Brady (m), Gisele B√ľndchen (r) en dochter Vivian Lake Brady
Tom Brady (m), Gisele Bündchen (r) en dochter Vivian Lake Brady - © ANP

Pech voor Gisele Bündchen: Brady niet met pensioen

7 februari 2017
Tom Brady denkt niet aan stoppen. De 39-jarige quarterback van Super Bowl-winnaar New England Patriots ziet niets in een pensioen en wil nog vijf jaar doorgaan.

Dat is slecht nieuws voor topmodel Gisele Bündchen. De 'vrouw van' had zondag tot drie keer toe bij Brady aangedrongen om te stoppen. Brady's antwoord was duidelijk: "Jammer, schat. Ik heb te veel plezier in het spelletje."

Bij Sirius XM lichtte de MVP van de Super Bowl zijn keuze toe: "Ik heb het gevoel dat ik het nog steeds kan. En als je plezier hebt in wat je doet en je het nog steeds kunt, dan zou ik gek zijn om niet door te gaan. Dus ik ga hard werken en zorgen dat ik er straks weer klaar voor ben. Ik ben van plan om nog lang door te gaan."

Hoogtepunt
Er valt veel te zeggen voor: 'op je hoogtepunt stoppen'. De grootste rivaal van Brady, Peyton Manning, stopte immers op 39-jarige leeftijd na zijn Super Bowl-overwinning vorig jaar.

In tegenstelling tot Brady was bij Manning het beste er wel af. Zo gooide hij in het reguliere seizoen meer intercepties (zeventien) dan touchdowns (negen) in tien wedstrijden.

Ter vergelijking: Brady had het afgelopen seizoen in twaalf wedstrijden voor de play-offs 28 touchdowns en slechts twee intercepties. (FOX Sports)