Michael van Gerwen
Michael van Gerwen - © Pro Shots

Van Gerwen niet langs Lewis in Brighton

23 februari 2017
Michael van Gerwen heeft tijdens de vierde speelronde van de Premier League Darts genoegen moeten nemen met een gelijkspel.

De confrontatie met Engelsman Adrian Lewis eindigde in Brighton in 6-6. Het was de tweede remise van Van Gerwen, die ook twee zeges noteerde.

De wereldkampioen kreeg in de beslissende leg de kans om de winst binnen te halen, maar hij miste net de bulls-eye om 170 uit te gooien. Lewis, die eerder in de partij wel een keer 170 had uitgegooid, stelde daarna een punt veilig.

Klaasen en Van Barneveld
Jelle Klaasen vierde donderdag zijn eerste overwinning. De 32-jarige Brabander versloeg de Engelsman Dave Chisnall: 7-3.

Raymond van Barneveld hield een punt over aan zijn confrontatie met Peter Wright. De Hagenaar wist een tweede nederlaag op rij in de Premier League te voorkomen door in de beslissende leg 140 uit te gooien, met twee keer triple twintig en dubbel tien (6-6). (FOX Sports/ANP)

 

 

Van Gerwen geveld door rugblessure

1 maart 2017
Van Gerwen geveld door rugblessure
Michael van Gerwen moet de vijfde speelronde van de Premier League Darts donderdag in Exeter aan zich voorbij laten gaan. De wereldkampioen kampt...