ATP Miami: Raonic via Troicki naar derde ronde

ATP Miami: Milos Raonic viert rentree met zege

24 maart 2017
Milos Raonic heeft op de masters van Miami een succesvolle rentree gemaakt. De nummer drie van de plaatsingslijst rekende in twee sets af met de Serviër Viktor Troicki (6-3, 7-5) en bereikte de derde ronde.

De Canadees moest zich vorige maand met een beenblessure terugtrekken van het toernooi van Delray Beach. Hij gaf op vlak voor de finale.

De pupil van coach Richard Krajicek ontbrak vervolgens op de toernooien van Acapulco en Indian Wells. Raonic stond in Miami als herboren op de baan tegen Troicki. "Zeer blij met dit resultaat. Ik ben nog niet in topconditie, maar dit toernooi duurt lang en ik kan dus verbeteren'', zei de nummer vijf van de wereld.

Nadal
Ook Rafael Nadal en Kei Nishikori bereikten de derde ronde. Nadal, als vijfde geplaatst, versloeg Dudi Sela uit Israël in twee sets: 6-3, 6-4.

De als tweede ingeschaalde Nishikori overklaste de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson. De finalist van vorig jaar (hij verloor toen van Novak Djokovic) speelde zijn tegenstander in anderhalf uur weg: 6-4, 6-3. (FOX Sports/ANP)