Andrelton Simmons wordt gefeliciteerd na zijn homerun
Andrelton Simmons wordt gefeliciteerd na zijn homerun - © ANP

Homerun Simmons in gigantische comeback Angels

10 april 2017
Los Angeles Angels is zondag opgestaan uit de dood tegen Seattle Mariners. De Halos stonden met 3-9 achter in de negende inning, maar trokken alsnog aan het langste eind: 10-9.

Lang zag het ernaar uit dat de Angels voor de derde keer dit seizoen gingen verliezen. Hoewel de Nederlandse korte stop Andrelton Simmons een 1-0 achterstand kon wegwerken met een homerun, liepen de Angels de gehele wedstrijd achter de feiten aan.

Tot de laatste inning dus.

Het begon gelijk goed door een homerun van Albert Pujols tegen werper Casey Fien, die duidelijk zijn dag niet had. Even later bij een 7-9 stand was het weer de beurt aan Pujols. Deze keer bleef de bal in het stadion, maar de twee honklopers die hij binnen sloeg zorgden wel voor een gelijke stand.

Cliff Pennington zorgde vervolgens voor feest in Californië, door met een honkslag superster Mike Trout binnen te slaan.

Het was alweer de zesde nederlaag in zeven wedstrijden voor de Mariners, die van tevoren als favoriet in de American League West-divisie werden gezien. De Angels doen het met een balans van 5-2 een stuk beter. (FOX Sports)