Samenvatting Pittsburgh Penguins-Nashville Predators (Game 2)

Rookie Guentzel opnieuw de grote man bij tweede zege Penguins

1 juni 2017
Pittsburgh Penguins heeft ook de tweede wedstrijd in de finale om de Stanley Cup gewonnen. De titelverdediger stuurde Nashville Predators met een 4-1 nederlaag terug naar Tennessee.

Met de zege komen de Penguins op een 2-0 voorsprong in de best-of-seven-serie. De derde wedstrijd staat zaterdagnacht in Nashville op de rol.

Jake Guentzel
Jake Guentzel, die de beslissende goal maakte tijdens de 5-3 overwinning in het eerste duel, was opnieuw de gevierde man. Hij draaide persoonlijk met twee treffers een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong.

De 22-jarige rookie had voor de serie tegen de Predators acht wedstrijden op rij het net niet weten te vinden, maar is nu met twaalf goals meest trefzekere speler in het naseizoen.

De tweede goal van Guentzel viel na slechts tien seconden in de derde periode, waarna Scott Wilson en Evgeni Malkin binnen drie minuten de eindstand op het bord schoten. (FOX Sports)

De derde wedstrijd om de Stanley Cup tussen Pittsburgh Penguins en Nashville Predators zie je in de nacht van zaterdag op zondag om 02.00 uur op FOX Sports 1 en 2.