Marin Cilic
Marin Cilic - © ANP

Zondag LIVE: De finales van Queen’s, Birmingham en Mallorca

25 juni 2017
Marin Cilic en Feliciano López strijden zondagmiddag op Queen´s om de titel. De als vierde geplaatste Kroaat won het toernooi eerder in 2012.

Cilic bereikte de finale dankzij een 6-3, 5-7, 6-4 zege op Gilles Müller. De mondiale nummer zeven verloor een keer zijn opslag tegen de Luxemburger, zijn eerste break tegen in Londen. López maakte in de laatste twee wedstrijden indruk door Grigor Dimitrov en Tomas Berdych naar huis te sturen.

Birmingham
Petra Kvitova gaat op het WTA-toernooi van Birmingham op voor haar eerste titel na haar herstel van een handblessure. De als zevende geplaatste Tsjechische staat in de finale tegenover de Australische Ashleigh Barty.

 Kvitova speelt in Engeland haar tweede toernooi, nadat ze in december tijdens een overval aan haar hand was verwond. De 21-jarige Barty won eerder dit jaar in Kuala Lumpur de eerste titel uit haar carrière.

Mallorca
Op Mallorca hoopt Anastasija Sevastova haar ranking waar te maken. De Letse nummer twee van de plaatsingslijst treft in de finale Julia Goerges uit Duitsland. (FOX Sports)

Het ATP-toernooi van Queen’s zie je vanaf 15.00 uur op FOX Sports 1 en 4
Het WTA-toernooi van Birmingham zie je vanaf 14.30 op FOX Sports 6
Het WTA-toernooi van Mallorca zie je vanaf 17.00 uur op FOX Sports 6