Germaine de Randamie
Germaine de Randamie - © Pro Shots

Germaine de Randamie toegevoegd aan UFC Rotterdam

20 juli 2017
Germaine de Randamie maakt op 2 september haar opwachting tijdens UFC Fight Night in Ahoy Rotterdam. Dat heeft de organisatie donderdag bekend gemaakt.

De 33-jarige Utrechtse neemt het in de bantamgewichtsklasse op tegen de Amerikaanse Marion Reneau, die zeven van haar laatste elf gevechten won. 

De Randamie werd in februari de eerste Nederlandse vrouw met een wereldtitel in het MMA. In New York versloeg ze de Amerikaanse Holly Holm in het vedergewicht.

In juni werd de titel echter weer van haar afgepakt, nadat ze weigerde in de kooi te stappen tegen uitdager Cris 'Cyborg' Justino, vanwege het dopingverleden van de Braziliaanse. Cyborg neemt het eind deze maand op tegen Tonya Evinger om de vacante wereldtitel in het vedergewicht.

Op 2 september komt De Randamie voor de zesde keer in actie in de UFC. Van haar voorgaande duels verloor ze er slechts één. Het gevecht tussen De Randamie en Reneau is het co main event in Ahoy, het hoofdgevecht gaat tussen de Nederlander Stefan Struve en de Rus Alexander Volkov. (FOX Sports)