Mayweather vs. McGregor op zaterdag 26 augustus
Mayweather vs. McGregor op zaterdag 26 augustus - © FOXSports.NL

Voorverkoop gestart: Mayweather vs. McGregor

14 augustus 2017
De sportwereld kijkt er al weken reikhalzend naar uit: de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-ster Conor McGregor. Zaterdag 26 augustus stappen de twee kemphanen in de boksring voor een nu al historisch sportevenement.

Het spektakel is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2 met Nederlands commentaar en op FOX Sports 4 met Engels commentaar.

Pay-per-view verkoop
De pay-per-view verkoop op www.foxsports.nl/maymac is op 14 augustus gestart. De kosten voor het losse evenement bedragen €7,95.

FOX Sports GO klanten kunnen de wedstrijd hier aankopen: https://www.foxsports.nl/abonneren/go/634. Het pay-per-view evenement komt online beschikbaar op www.foxsports.nl en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all.

Historisch sportevenement
Sportliefhebbers over de hele wereld raken er niet over uitgesproken: het gevecht tussen UFC-vechter Conor McGregor en bokser Floyd Mayweather. Twee grote kampioenen, maar in twee totaal verschillende disciplines. Op 26 augustus staan ze tegenover elkaar in Las Vegas voor een nu al historisch sportevenement. Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels.

Kampioenen
Conor McGregor (29) is de absolute ster van de UFC, de belangrijkste Mixed Martial Arts (MMA)-competitie die wekelijks is te zien op FOX Sports. De Ier is met zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag de grote blikvanger en heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan.

De Amerikaan Floyd Mayweather is meervoudig wereldkampioen boksen en verloor in zijn professionele carrière nog nooit een wedstrijd. Maar liefst 49 keer bleef hij ongeslagen. De inmiddels 40-jarige bokser beëindigde in 2015 zijn carrière, maar trekt speciaal voor uitdager McGregor nog een keer zijn handschoenen aan. (FOX Sports)