UFC Fight Night Gdansk: Till vs. Cerrone

Till maakt naam met zege op Cerrone tijdens UFC Gdansk

22 oktober 2017
Darren Till heeft tijdens UFC Fight Night Gdansk zichzelf op de kaart gezet. De 24-jarige Engelsman versloeg zaterdag in het weltergewicht de Amerikaan Donald 'Cowboy' Cerrone na een technische knock-out in de eerste ronde.

Till zette zijn tien jaar oudere tegenstander meteen onder druk in het eerste bedrijf. Ondanks het feit dat Cerrone een succesje boekte met een takedown, verloor de vechter uit Liverpool nooit de controle.

Met een minuut te gaan in de eerste ronde sloeg Till toe met een fraaie combinatie. De ervaren Amerikaan had evenmin een antwoord op de volgende aanval, waarna de referee het gevecht stopte.

Voor Till was het de zestiende overwinning in zeventien gevechten (één draw). De derde nederlaag op rij van Cerrone betekende dat de veteraan nu op 32-10 staat.

“Ik was onbekend voor dit gevecht en Cowboy gaf me een kans om dat te veranderen”, verklaarde Till, die vervolgens zijn pijlen richtte op de aanwezige Mike Perry. “Het is voorbestemd dat jij en ik de octagon ingaan.” (FOX Sports)