Jimmy Graham (midden) tekent voor de winnende touchdown
Jimmy Graham (midden) tekent voor de winnende touchdown - © ANP

Seahawks winnen op de valreep spektakelstuk van Texans

30 oktober 2017
Seattle Seahawks heeft op de valreep een nipte zege geboekt op Houston Texans. De ploeg van quarterback Russell Wilson draaide met 21 seconden op de klok een achterstand om in een 41-38 overwinning.

Wilson besloot in de laatste minuut een indrukwekkende drive over tachtig yards met een touchdown-pass op Jimmy Graham. Voor de tight end was het zijn tweede touchdown in het laatste kwart.

De Texans en quarterback Deshaun Watson kregen nog een laatste kans met zeven seconden te gaan, maar de ultieme poging werd onderschept door de defensie van de Seahawks.

Zuur
De druiven waren zodoende zuur voor de bezoekers, die vrijwel de gehele wedstrijd het voortouw namen. Seattle wist pas in de slotfase van het derde kwart dankzij een fieldgoal van Blair Walsh voor het eerst op voorsprong te komen.

Een touchdown van Houston in het vierde kwart werd vervolgens weggepoetst door Graham, waarna hij met zijn tweede maximale score de overwinning voor Seattle veiligstelde.

Met de vijfde zege in zeven wedstrijden komen de Seahawks in de NFC West op gelijke hoogte met koploper Los Angels Rams. De Texans (3-4) staan derde in de AFC South. (FOX Sports)