Marshawn Lynch (links) tekende voor twee touchdowns
Marshawn Lynch (links) tekende voor twee touchdowns - © ANP

'Beast Mode' belangrijk voor veerkrachtige Oakland Raiders

6 november 2017
Oakland Raiders lijkt zijn dipje te boven te zijn. De runner-up in de AFC West was in Florida met 24-27 te sterk voor Miami Dolphins.

Na een serie van vier nederlagen op rij hebben de Raiders nu twee van de laatste drie duels in winst omgezet, inclusief een nipte zege op koploper Kansas City Chiefs.

De Chiefs, die zondagnacht met 28-17 onderuit gingen bij Dallas Cowboys, hebben nu zes overwinningen en drie nederlagen achter de naam staan. Oakland volgt met vier zeges en vijf uitglijders.

Beast Mode
Running back Marshawn Lynch was na een schorsing van een wedstrijd meteen weer belangrijk voor de Raiders. Beast Mode overbrugde slechts 57 yards met veertien pogingen, maar tekende in de tweede helft wel voor twee cruciale touchdowns.

Met zijn tweede maximale score zette Lynch de Raiders op een 16-27 voorsprong, waarna de thuisploeg niet verder kwam dan een late touchdown van Julius Thomas.

Het was pas de eerste nipte nederlaag voor Miami in meer dan een jaar. De huidige nummer drie van de AFC East won in de tussentijd in wedstrijden die beslist werden met zeven of minder punten maar liefst twaalf keer op rij. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Green Bay Packers en Detroit Lions zie je in de nacht van maandag op dinsdag om 02.30 uur LIVE op FOX Sports 6