Antonio Brown
Antonio Brown - © ANP

Steelers dankzij record-fieldgoal in de laatste seconde voorbij Packers

27 november 2017
Pittsburgh Steelers heeft op spectaculaire wijze zijn zesde zege op rij geboekt. De koploper van de AFC North was dankzij een fieldgoal in de laatste seconde met 31-28 te sterk voor Green Bay Packers.

De Steelers keken aan het begin van het derde kwart nog tegen een 14-21 achterstand aan. Aan de hand van quarterback Ben Roethlisberger en wide receiver Antonio Brown knokte de thuisploeg zich echter knap terug.

De twee combineerden voor twee touchdowns, waardoor de Steelers in het vierde bedrijf een 28-21 voorsprong namen. De Packers trokken de stand met twee minuten te gaan via Jamaal Williams weer gelijk, maar op de valreep wist Pittsburgh alsnog een verlenging te voorkomen.

Een schitterende vang van Brown aan de zijlijn bracht de Steelers in positie voor een laatste fieldgoal, waarna Chris Boswell vanaf 53 yards raakschoot: 31-28. Voor de 26-jarige kicker was de afstand een persoonlijk record.

Roethlisberger was succesvol met 33 van zijn 45 pogingen (vier touchdowns) en overbrugde in totaal 351 yards. Brown werd tien keer gevonden door de quarterback voor 196 yards. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Baltimore Ravens en Houston Texans zie je in de nacht van maandag op dinsdag om 02.30 uur LIVE op FOX Sports 6