P.K. Subban
P.K. Subban - © ANP

USA Update - Predators maken gehakt van Canucks

14 december 2017
Nashville Predators heeft in de NHL gehakt gemaakt van Vancouver Canucks. De bezoekers waren met 7-1 te sterk.

P.K. Subban was de man van de avond met twee doelpunten waaronder dit prachtige afstandsschot.

Voor de thuisploeg uit Vancouver was er één lichtpuntje; Henrik Sedin tekende voor zijn 800ste assist in de NHL.

Senators winnen weer
Ottawa Senators heeft eindelijk weer eens kunnen winnen, de ploeg maakte tegen New York Rangers een einde aan vijf verloren wedstrijden op rij.

 

Mede door Bobby Ryan die goed was voor een doelpunt en een assist in de met 3-2 gewonnen wedstrijd. Goalie Craig Anderson hielp zijn ploeg door 27 reddingen te verrichten.

NBA
DeMar DeRoza is op dreef in de NBA, de shooting-guard van Toronto Raptors nam zijn team bij de hand door 37 punten te scoren. Daardoor wisten de Raptors met 115 -109 te winnen van Phoenix Suns.

Troy Daniels zette een persoonlijk record op het bord, hij maakte 32 punten voor de Suns.

Houston Rockets
Houston Rockets heeft de elfde zege op rij geboekt. De beste ploeg tot dusver in de Western Conference was voor eigen publiek met 108-96 te sterk voor Charlotte Hornets. Chris Paul blonk uit met 31 punten, 11 assists en 7 rebounds. James Harden (21 punten en 8 assists) en Eric Gordon (17 punten) waren eveneens op dreef bij de thuisclub, die de 22ste competitiezege behaalde (tegen vier nederlagen).

Oklahoma City Thunder won de uitwedstrijd tegen Indiana Pacers met 100-95. Russell Westbrook was bij de bezoekende club één van de gangmakers met zijn negende triple-double van het seizoen: 10 punten, 17 rebounds en 12 assists. Ook Steven Adams (23 punten en 13 rebounds) was waardevol voor Thunder, dat op de ranglijst nog een bescheiden plek inneemt (dertien overwinningen, veertien nederlagen).

(FOX Sports / ANP)

NFL Extra donderdag om 19.40 uur op FOX Sports 2.

NFL: Colts vs. Broncos donderdagnacht om 2.30 uur op FOX Sports 6.