Juuse Saros
Juuse Saros - © ANP

USA Update - Uitblinkende goalies in NHL

15 december 2017
In de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA heeft Golden State Warriors een afgetekende zege behaald.

De titelverdediger versloeg met 112-97 het geplaagde Dallas Mavericks. Halverwege was het nog gelijk, 48-48.

 

Kevin Durant speelde de hoofdrol bij Golden State, met 36 punten en 11 rebounds. Stephen Curry ontbrak nog wegens een blessure.

Broncos
Denver Broncos had in de NFL geen kind aan Indianapolis Colts, het werd 25-13 voor de bezoekers.

De ruime zege werd overschaduwd door de blessure van Broncos quarterback Trevor Siemian. Tijdens het eerste kwart kwam Siemian verkeerd neer na een tackle van Barkevious Mingo. Brock Osweiler verving de quarterback bij een stand van 7-0.

Bij Colts kwam Brandon Williams niet ongeschonden uit de strijd. De Tight end kon vroeg in het tweede kwart niet meer verder na een hoofdblessure. Williams werd van het veld af gedragen en naar het ziekenhuis gebracht.

De 3 sterren in de NHL:

Josh Bailey
Josh Bailey maakte de eerste hattrick in zijn carrière voor New York Islanders. Toch verloren de Islanders de wedstrijd van Columbus Blue Jackets met 4-6.

Alex Stalock
Minnesota Wild goalie Alex Stalock moest de geblesseerde Devan Dubnyk vervangen tegen Toronto Maple Leafs en deed dit uitstekend. Stalock redde 28 keer en bezorgde zo zijn team de 2-0 overwinning.

Juuse Saros
Goalie Juuse Saros was de grote ster bij Nashville Predatores . De Predatores wonnen met 4-0 bij Edmonton Oilers. De goalie hield de hele wedstrijd zijn doel schoon en was goed voor 46 reddingen. (FOX Sports)

NHL: Rangers vs Kings wordt vrijdagnacht om 1.00 uur uitgezonden op FOX Sports 6.
NHL: Canucks vs Sharks wordt vrijdagnacht om 4.00 uur uitgezonden opFOX Sports 6.