Kobe Bryant
Kobe Bryant - © ANP

USA Update - Diddy zet zinnen op Panthers, afscheid Kobe Bryant

19 december 2017
Atlanta Falcons heeft met een 21-24 zege op Tampa Bay Buccaneers de druk verhoogd op New Orleans Saints en Carolina Panthers.

De Falcons, die negen zeges en vijf nederlagen achter de naam hebben, staan met nog twee wedstrijden voor de boeg op de derde plaats in de spannende NFC South. De Saints en de Panthers hebben één overwinning meer geboekt, maar spelen allebei nog tegen de verliezend Super Bowl-finalist van vorig jaar.

Devonta Freeman was maandag de grote man bij Atlanta. De 25-jarige running back tekende in totaal voor 194 yards, een persoonlijk seizoenrecord. Halverwege het vierde kwart bezorgde hij de bezoekers met een touchdown na een fraaie rush een 14-24 voorsprong, waar de Buccaneers niet meer van terug hadden.

Diddy wil Carolina Panthers
Muziekicoon Sean 'Diddy' Combs heeft ondertussen zijn zinnen gezet op Carolina Panthers. De club wordt aan het einde van het seizoen verkocht door eigenaar en oprichter Jerry Richardson, die onder vuur ligt vanwege ongepast gedrag op de werkvloer.

Colin Kaepernick heeft al laten weten dat hij zich graag aansluit bij Combs. De clubloze quarterback is bekend vanwege het uit protest knielen tijdens het volkslied voor wedstrijden. Ook basketbal-ster Stephen Curry ziet de plannen van Combs zitten.

Groots afscheid Kobe Bryant
Los Angeles Lakers heeft op grootste wijze afscheid genomen van Kobe Bryant. De vorig jaar gestopte superster werd in het zonnetje gezet tijdens de rust van de wedstrijd tegen Golden State Warriors. De shirts met ‘zijn’ nummers 8 en 24 werden in het stadion opgehangen en deze nummers zullen nooit meer gedragen worden door een speler van de Lakers.

De aanwezigheid van Bryant leek de thuisploeg extra krachten te geven, maar dit was net niet genoeg om regerend kampioen Golden State van de zege te houden. Pas na verlenging verzekerden de Warrriors zich van de punten: 114-116. Kevin Durant was goed voor 36 punten bij de bezoekers.

Flyers weer met beide benen op de grond
In de NHL heeft Los Angeles Kings de opmars van Philadelphia Flyers afgestopt. De koploper van de Pacific Division was met 1-4 te sterk voor de Flyers, die de laatste zes wedstrijden hadden gewonnen.

Alec Martinez, Trevor Lewis, Adrian Kempe en Tyler Toffoli waren trefzeker voor de Kings. Voor Toffoli was het de honderdste goal uit zijn carrière. De ploeg uit Los Angeles heeft twee punten voorsprong op Vegas Golden Knights. Ondanks de recente winning streak staan de Flyers nog laatste in de Metropolitan Division, maar deelt deze positie inmiddels met Carolina Hurricanes. (FOX Sports)

NBA Highlights zie je dinsdag in FOX Sports Vandaag om 23:15 uur op FOX Sports 1

De NHL-wedstrijd tussen Columbus Blue Jackets en Toronto Maple Leafs zie je woensdagnacht om 01.30 uur LIVE op FOX Sports 6.

NFL Gameday zie je donderdag om 20:00 uur op FOX Sports 2