Marcus Mariota in actie voor de Titans
Marcus Mariota in actie voor de Titans - © ANP

USA Update - Onwaarschijnlijke zege houdt droom Titans levend

7 januari 2018
De Tennessee Titans en mogen nog altijd hopen op een plekje in de Super Bowl. De ploeg van head coach Mike Mularkey was met 22-21 te sterk voor de Kansas City Chiefs.

De eerste play-off-overwinning van de Titans sinds 2003(!) kwam tot stand via een onwaarschijnlijke comeback. Halverwege stonden de favoriete Chiefs nog met 3-21 voor.

Quarterback Marcus Mariotta was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de aanzet tot de heroïsche comeback. De 24-jarige Hawaiian tekende voor de eerste touchdown van de Titans, met een pass op zichzelf...

Falcons
Ook de Atlanta Falcons mogen nog altijd hopen op een plekje in de Super Bowl. De ploeg van head coach Dan Quinn won met 26-13 van de Los Angeles Rams.  

De Falcons nemen het in de Divisional Playoffs op tegen de Philadelphia Eagles, die waren vrijgesteld van de wildcard-ronde.

NBA
Stephen Curry loodste de Golden State Warriors met puntgave scores langs de Los Angeles Clippers. De topschutter noteerde 45 punten in het duel dat de Warriors met 121-105  wonnen.

"Ik zat lekker in mijn ritme", zei Curry over zijn trefzekere optreden in Los Angeles. Bij de Clippers was Lou Williams de productiefste speler met 23 punten.

Golden State Warriors is de titelverdediger in de NBA. Het team van coach Steve Kerr voert dit seizoen de ranglijst aan in de Western Conference.

Celtics
De Boston Celtics, de koploper in de Eastern Conference, wonnen moeizaam van de Brooklyn Nets: 87-85. Jayson Tatum maakte de laatste vijf punten voor de Celtics, die het hele duel moeite hadden raak te schieten. Kyrie Irving kwam tot 21 punten.

De Houston Rockets voelden opnieuw het gemis van de geblesseerde James Harden en verloren van de Detroit Pistons: 101-108. Tobias Harris maakte 27 punten voor de winnende ploeg.

De Rockets handhaafden zich op de tweede plek in de Western Conference, maar raakten wel verder achterop bij koploper Warriors.  (FOX Sports/ANP)