Kevin Durant
Kevin Durant - © ANP

USA Update - Warriors verliezen ondanks 50 punten Durant

15 februari 2018
Ondanks een topscore van liefst vijftig punten van Kevin Durant heeft Golden State Warriors een nederlaag moeten incasseren bij Portland Trail Blazers.

De 29-jarige Amerikaanse basketballer benaderde in Portland zijn persoonlijke record in de NBA. Het bleek echter niet genoeg voor de winst (117-123).

Durant schoot aanmerkelijk meer met scherp dan teamgenoot Stephen Curry, die heel wat missers produceerde en bleef steken op 'slechts' zeventien punten. Bij Portland Trail Blazers blonk Damian Lillard uit met 44 punten, CJ McCollum leverde met 29 punten ook een forse bijdrage aa de verrassende zege.

Titelhouder Golden State Warriors moest door de veertiende nederlaag van het seizoen de koppositie in het westen afstaan aan Houston Rockets, dat ook 44 zeges heeft geboekt, maar één keer minder verloor.

Boston Celtics incasseerde tegen Los Angeles Clippers de derde nederlaag op rij: 119-129. De Celtics zijn met veertig zeges tegenover negentien nederlagen de nummer twee in het oosten, achter Toronto Raptors (41-16). De Canadese ploeg boekte een royale zege op Chicago Bulls: 122-98.

Emotionele avond Florida Panthers
Florida Panthers heeft in de NHL met 4-3 gewonnen van Vancouver Canucks. Het was een emotionele avond voor de Panthers nadat eerder op de dag zeventien doden vielen bij een schietpartij op een middelbare school in Parkland, Florida.

Er werd een minuut stilte gehouden voor alle slachtoffers en nabestaanden en de overwinning werd opgedragen aan alle betrokkenen.

 

(FOX Sports/ANP)

NHL: Penguins vs Kings zie je donderdagnacht om 1.00 uur LIVE op FOX Sports 6.

Europa League: smaakmakers in actie

15 februari 2018
Europa League: smaakmakers in actie
Zelden was het deelnemersveld zo sterk als dit seizoen bij de laatste 32 overgebleven clubs in de Europa League. FOX Sports zet een aantal smaakmakers...