Blake Wheeler (midden)
Blake Wheeler (midden) - © ANP

USA Update - Jets naast Predators, Gronkowski worstelt met toekomst

17 februari 2018
Winnipeg Jets heeft zich in punten naast Nashville Predators genesteld aan kop van de Central Division van de NHL. De Canadese formatie sloeg in eigen huis Colorado Avalanche met 6-1 om de oren.

Ondanks het feit dat de uitslag anders doet vermoeden, bleef Colorado lange tijd in de wedstrijd. De Jets openden in de eerste periode de score, maar wisten pas halverwege het tweede bedrijf de voorsprong te verdubbelen.

Na de tweede goal ging het echter snel en sloeg Winnipeg vlot een onoverbrugbaar gat. De bezoekers deden pas bij een 6-0 achterstand wat terug. Blake Wheeler tekende voor twee van de treffers van de Jets, terwijl Mark Scheifele goed was voor drie assists.

Met de zege komt Winnipeg op 77 punten, net als Nashville. De Predators hebben echter wel twee wedstrijden minder gespeeld.

 

Gronkowski worstelt met toekomst
De worstelwereld is in rep in roer, nadat het gerucht naar buiten kwam dat de WWE aast op NFL-ster Rob Gronkowski.

Het media- en amusementsbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in professioneel worstelen, zou volgens de Wrestling Observer de tight end van verliezend Super Bowl-finalist New England Patriots een contract willen aanbieden.

De 28-jarige Gronkowski zei twee weken geleden na de verloren seizoensfinale tegen Philadelphia Eagles dat hij over zijn toekomst ging nadenken in het naseizoen. De tweevoudig Super Bowl-winnaar heeft gedurende zijn carrière te maken gehad met de nodige blessures.

Gronkowski is tevens een goede vriend van de worstelaar Mojo Rawley, die nog een blauwe maandag in de NFL actief is geweest. De worstelaar liet op social media zien dat hij een entree van zijn maatje wel ziet gebeuren. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Tampa Bay Lightning en New Jersey Devils zie je in de nacht van zaterdag op zondag om 01.00 uur op FOX Sports 6