Donovan Mitchell
Donovan Mitchell - © ANP

USA Update - Mitchell draait klok terug tijdens Slam Dunk Contest

18 februari 2018
Een dag voor de NBA All-Star Game heeft Utah Jazz-rookie Donovan Mitchell de Slam Dunk Contest op zijn naam geschreven.

Mitchell eerde tijdens zijn optreden onder meer Jazz-legende Darrell Griffith door het shirt van Dr. Dunkenstein te dragen tijdens een van zijn dunks. Ook showde hij het jersey van voormalig Toronto Raptors-ster Vince Carter.

Mitchell maakte tevens indruk met een dunk over Kevin Hart en zijn twee kinderen. De acteur en komiek kwam onlangs nog in het nieuws toen hij na de door Philadelphia Eagles gewonnen Super Bowl aangeschoten het podium op wilde.

Larry Nance Jr. kreeg de handen op elkaar met een eerbetoon aan zijn vader Nance Sr. De oud-speler van Phoenix Suns was de winnaar van de eerste dunkwedstrijd in 1984. 

Nieuwkomer Lack schittert bij Devils
New Jersey Devils heeft in de NHL een tik uitgedeeld aan Tampa Bay Lightning. De Devils waren in Florida met 3-4 te sterk voor de koploper van Atlantic Division.

Grote man bij de bezoekers was Eddie Lack. De goalie, die pas zijn derde wedstrijd voor New Jersey speelde na zijn komst eind december, was goed voor maar liefst 48 saves.

Ben Lovejoy, Nico Hischier, Pavel Zacha en Miles Wood tekenden voor de treffers van de nummer drie uit de Metropolitan Division. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Columbus Blue Jackets en Pittsburgh Penguins zie je in de nacht van zondag op maandag om 00.00 uur op FOX Sports 6