Roger Federer
Roger Federer - © Pro Shots

Indian Wells LIVE: Federer, Djokovic én Halep in actie

11 maart 2018
Op dag vijf een schitterend programma in Indian Wells. Grote namen als Roger Federer, Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro en Simona Halep komen de baan op.

De avond begint een uurtje eerder dan de afgelopen dagen, aangezien de zomertijd afgelopen nacht is ingegaan in Californië. Om 19.00 uur trappen John Isner, finalist in 2012, en Gaël Monfils de tennisavond af. Maar dat is eigenlijk nog maar het voorprogramma. 

Djokovic
Die partij wordt gevolgd door de terugkeer van Novak Djokovic. De Serviër kampt al sinds Wimbledon vorig jaar met een elleboogblessure.

Novak Djokovic | Pro Shots

Op de Australian Open maakte Djokovic al z'n rentree, maar zonder succes. In de vierde ronde was de Zuid-Koreaan Chung verrassend te sterk. Dat was voor Djokovic reden om opnieuw rust te nemen en een kleine operatie te ondergaan.

Nu, anderhalve maand later is het tijd voor terugkeer 2.0. In de Japanner Taro Daniel, een qualifier, lijkt de voormalig nummer 1 van de wereld een ideale tegenstander te hebben.

Federer
Daarna is het de beurt aan Roger Federer. De nummer 1 van de wereld moest zijn partij gisteren staken, vanwege regenval. De Zwitser won zaterdag de eerste met 6-3 tegen Federico Delbonis, de stand in de tweede set is 2-2.

Na het duel van Federer blijft het Centre Court in het teken staan van een nummer 1 van de wereld, maar dan bij de vrouwen. Simona Halep neemt het in de derde ronde op tegen het 19-jarige talent Caroline Dolehide, die in de vorige ronde Cibulkova verraste. 

Del Potro
Aan het einde van de avond, als in Nederland voor velen de werkweek alweer bijna gaat beginnen is het de beurt aan Juan Martin Del Potro. De Argentijn, de man in vorm, speelt tegen de Australiër Alex De Minaur. 

Juan Martín Del Potro | ANP

De laatste partij van dag vijf gaat tussen Sachia Vickery en Naomi Osaka. (FOX Sports)

Indian Wells dag vijf op FOX Sports 4:
Vanaf 19.00 uur:
Isner – Monfils
Daniel – Djokovic
Restant Federer – Delbonis
Halep – Dolehide
Schwartzman – Baghdatis of Sock – Fabbiano

Niet voor 03.00 uur | Del Potro – De Minaur
Niet voor 04.30 uur | Vickery – Osaka

Bekijk het toernooi in Indian Wells iedere dag vanaf 19.00 uur LIVE op FOX Sports 4.