ATP Miami: Djokovic vs. Paire

Djokovic opnieuw vroeg uitgeschakeld

23 maart 2018
Novak Djokovic is net als in Indian Wells ook op het masterstoernooi van Miami direct uitgeschakeld. Djokovic moest in twee sets buigen voor de Fransman Benoît Paire: 3-6, 4-6.

Djokovic stond het tweede deel van vorig jaar aan de kant met een elleboogblessure. De Serviër haalde in januari bij zijn rentree op de Australian Open de vierde ronde, maar kreeg in Melbourne ook weer last van zijn elleboog. Na een kleine operatie is Djokovic nu op zoek naar ritme en vorm.

De Belg David Goffin beleefde ook weinig plezier aan zijn reis naar Miami. De nummer negen van de wereld pakte slechts één game tegen de Portugees João Sousa (0-6, 1-6). Goffin maakte zijn rentree nadat hij vorige maand in Rotterdam een oogblessure had opgelopen.

De Kroaat Marin Cilic, als tweede geplaatst, bereikte wel de derde ronde. Cilic klopte Pierre-Hugues Herbert uit Frankrijk met 7-5 en 6-3. (ANP)

Bertens naar derde ronde in Miami

23 maart 2018
Bertens naar derde ronde in Miami
Kiki Bertens heeft de derde ronde bereikt van het toernooi in Miami. De Nederlandse tennisster versloeg de Amerikaanse Varvara Lepchenko in drie...