ATP Miami: Zverev vs. Ferrer

Zverev en Williams na driesetters verder in Miami

27 maart 2018
Alexander Zverev heeft de vierde ronde bereikt van het masterstoernooi in Miami.

De nummer vier van de plaatsingslijst moest in zijn partij tegen de Spaanse veteraan David Ferrer even op gang komen en verloor de eerste set, maar daarna vond hij zijn ritme en won de twee volgende sets overtuigend: 2-6, 6-2, 6-4.

De twintigjarige Zverev moet het in de vierde ronde opnemen tegen de Australiër Nick Kyrgios, die in de derde ronde vrij eenvoudig de Italiaan Fabio Fognini uitschakelde: 6-3, 6-3.

Venus Wiliams
Bij de vrouwen bereikte Venus Williams de kwartfinales. De 37-jarige Amerikaanse, als achtste geplaatst in Miami, was in drie sets de Britse titelverdedigster Johanna Konta de baas: 5-7, 6-1, 6-2.

Williams moest opnieuw drie sets aan de bak na de marathonpartij tegen Kiki Bertens een dag eerder. De als elfde geplaatste Konta won het toernooi vorig jaar door Caroline Wozniacki te verslaan.

Ze begon goed in de eerste set tegen de Amerikaanse. Williams herstelde zich echter en sleepte overtuigend de tweede set binnen.

In de derde set had Williams het overwicht, zeker nadat Konta zich moest laten behandelen aan haar rug. (FOX Sports/ANP)