James Harden (links)
James Harden (links) - © ANP

USA Update - Harden neemt Rockets bij de hand, Big Sexy (44) bijna perfect

16 april 2018
Houston Rockets is de play-offs begonnen met een zwaarbevochten zege op Minnesota Timberwolves: 104-101.

De beste ploeg van het reguliere seizoen moest hard werken voor de overwinning en poetste in het laatste kwart zelfs een achterstand weg.

James Harden was weer eens de grote man bij de Rockets. De superster tekende voor 44 punten.

 

Cleveland Cavaliers kende een valse start. De kampioen van 2016 ging in eigen huis onderuit tegen Indiana Pacers: 80-98.

Victor Oladipo was goed voor 32 punten bij de bezoekers. Cleveland-blikvanger LeBron James verliet ondanks de nederlaag de zaal met een triple-double (24 punten, 10 rebounds, 12 assists).

Big Sexy (44) bijna foutloos
In de MLB was Bartolo Colón zes outs verwijderd van een plek in de geschiedenisboeken. De 44-jarige pitcher van Texas Rangers had tot in de achtste inning van de 1-3 zege op Houston Astros een perfect game geworpen.

Een vrije loop van Carlos Correa en een tweehonkslag van Josh Reddick gooiden vervolgens roet in het eten voor de pitcher met de bijnaam Big Sexy.

Colón, die volgende maand 45 hoopt te worden, zou de oudste speler met een perfecte wedstrijd zijn geworden. Nolan Ryan was 44 jaar en 90 dagen toen hij zijn laatste foutloze wedstrijd in 1991 wierp. (FOX Sports)