Ozzie Albies
Ozzie Albies - © ANP

USA Update - Golden Knights naast Jets, Ozzie Albies aan kop in homerun-klassement

15 mei 2018
Vegas Golden Knights heeft de stand gelijkgetrokken in de Western Conference Final tegen Winnipeg Jets.

De ploeg uit Nevada kwam op 1-1 in de best-of-seven-serie na een 1-3 zege in Canada. De derde wedstrijd staat woensdagnacht in Vegas op de rol.

Jonathan Marchessault was met twee treffers de grote man bij de bezoekers, nadat Tomas Tatar voor de openingsgoal had gezorgd. Reilly Smith tekende voor twee assists.

Marc-Andre Fleury was goed voor dertig saves, waarmee hij zijn 71ste zege in de play-offs veiligstelde. Hij staat nu op de gedeelde negende plaats op de eeuwige ranglijst, naast Jacques Plante.

Albies maakt indruk
Ozzie Albies blijft indruk maken in de MLB. De op Curaçao geboren tweedehonkman van Atlanta Braves sloeg tijdens de 5-6 zege op Chicago Cubs drie hits in vijf slagbeurten, inclusief zijn dertiende homerun van het seizoen.

De lead-offhitter van de Braves deelt de leiding in het homerun-klassement van de MLB nu met José Ramírez, Mookie Betts, Manny Machado en Bryce Harper. Allen hebben ze dertien maximale scores achter de naam staan.

Albies sloeg tegen de Cubs meteen in de eerste inning de bal over de hekken. Joey Bautista volgde met een homer met twee man op de honken in het vijfde bedrijf. (FOX Sports)

Dinsdag op FOX Sports 6:

02:00     NHL Playoffs: Capitals vs Lightning Game 3