Xander Bogaerts (links)
Xander Bogaerts (links) - © ANP

USA Update - Homerun Bogaerts helpt Red Sox aan ruime zege, mijlpaal Mad Max Muncy

4 juli 2018
Xander Bogaerts en de gevaarlijke slagploeg van Boston Red Sox hebben zich opnieuw van hun beste kant laten zien.

Het beste team dit seizoen in de MLB legde dankzij drie homeruns Washington Nationals met 4-11 over de knie.

 

Xander Bogaerts was een van de drie spelers die de bal de tribunes injoeg. De klap van de Nederlandse international in de vijfde inning was goed voor drie punten.

J.D. Martinez and Eduardo Nunez tekenden eveneens voor homeruns. Voor Martinez, die het homerun-klassement in de MLB aanvoert, was het alweer zijn 26ste dinger.

Met de zege komt de koploper van de American League East op 58 overwinningen tegenover 29 nederlagen. New York Yankees (55-28), dat Atlanta Braves met 8-5 de baas was, volgt op de tweede plaats in de divisie.

Record Muncy bij Dodgers
Bij de wedstrijd tussen LA Dodgers en Pittsburgh Pirates was Max Muncy weer eens de grote man. Mad Max hielp de Dodgers met twee homeruns aan een 8-3 overwinning.

Muncy kwam met zijn productie op een seizoenstotaal van twintig homeruns (na 183 slagbeurten). Nog nooit in de clubgeschiedenis bereikte een Dodger deze mijlpaal sneller.

Opmerkelijk genoeg promoveerde Muncy pas dit jaar weer van de minors naar de MLB, waar hij na twee teleurstellende seizoenen bij Oakland Athletics was beland.

Dodgers-closer Kenley Jansen hoefde niet in actie te komen tegen de Pirates. (FOX Sports)

Woensdag op FOX Sports 6

19:00 MLB: Yankees vs Braves

Toekomst Rutjes bij Roda JC onzeker

4 juli 2018
Toekomst Rutjes bij Roda JC onzeker
Nathan Rutjes is nog helemaal niet zeker van een plek bij de Roda JC-selectie voor komend seizoen. De cultheld heeft een aflopend contract, dat...