Xander Bogaerts
Xander Bogaerts - © ANP

USA Update - 'Sweet sixty' voor Red Sox, Rondo naar Lakers

7 juli 2018
Boston Red Sox heeft als eerste in de MLB de zestig overwinningen behaald, dankzij een 10-5 overwinning op Kansas City Royals.

Xander Bogaerts was weer eens belangrijk voor de koploper in de MLB. De korte stop sloeg zijn veertiende homerun van het seizoen in de tweede inning van de wedstrijd, waarmee hij voor een 8-0 voorsprong zorgde.

Mijlpalen
Voor werper Chris Sale en slagman Mookie Betts was het een bijzondere dag: Sale bereikte zijn honderdste overwinning uit zijn carrière en Betts sloeg zijn honderdste homerun.

En Sale liet zien niet alleen over een werparm te beschikken...

Rondo
LeBron James krijgt bij Los Angeles Lakers gezelschap van een van de beste spelmakers in de NBA. De Amerikaanse ploeg heeft 'point guard' Rajon Rondo aangetrokken. De 32-jarige Rondo veroverde tien jaar geleden met Boston Celtics de titel in de NBA.

Rondo droeg tussen 2006 en 2015 het groene shirt van de Celtics. Sindsdien wisselde hij elk jaar van club. Via Dallas Mavericks, Sacramento Kings, Chicago Bulls en New Orleans Pelicans gaat hij nu aan de slag bij LA Lakers, dat afgelopen week al superster LeBron James met een lucratief aanbod naar Californië wist te lokken.

'King James' en Rondo, de 'koning' van de assist, moeten van de gevallen topclub weer een titelkandidaat maken. Rondo heeft in zijn NBA-carrière al 6608 assists gegeven, waarvan 533 afgelopen seizoen. (FOX Sports/ANP)

Minnesota Twins - Baltimore Orioles zie je vanaf 20.00 uur LIVE op FOX Sports 6

Manu García kiest voor Toulouse

7 juli 2018
Manu García kiest voor Toulouse
NAC Breda heeft de hoop op een terugkeer van Manu García moeten opgeven. De Spaanse middenvelder speelt komend seizoen op huurbasis voor de Franse...