Mookie Betts deelt high fives uit in de dug-out
Mookie Betts deelt high fives uit in de dug-out - © ANP

USA Update - Red Sox winnen weer, tien RBI's Reynolds

8 juli 2018
Boston Red Sox heeft ook de tweede in een serie van drie wedstrijden gewonnen van Kansas City Royals. In Missouri werd het 15-4 voor de Red Sox.

De Sox wisten een slechte start van werper David Price op te vangen. De linkshandige pitcher gaf drie punten op in de eerste drie innings, maar zag zijn slagploeg langszij komen.

Xander Bogaerts zette de BoSox in de vijfde inning op voorsprong, dankzij een tweehonkslag met de honken bezet. Dat leverde drie broodnodige punten op voor de koploper in de MLB.

 

Later kon de kampioen van 2004, 2007 en 2013 uitlopen tegen de kampioen van 2015, mede dankzij vier honkslagen van Mookie Betts. Boston staat nu op 61 overwinningen tegenover 29 nederlagen.

Tienpunter
Eerste honkman Mark Reynolds had een dag om nooit meer te vergeten bij Washington Nationals. Met liefst tien binnengeslagen punten hielp hij zijn team aan een 18-4 overwinning op Miami Marlins. Slechts veertien keer eerder in de historie van de MLB sloeg iemand tien of meer punten binnen in een wedstrijd.

Reynolds had in vijf slagbeurten vijf honkslagen, waarvan twee homeruns en twee ​doubles​. Een dag eerder had Reynolds voor de Nats al een walk-off homerun geslagen waardoor de Nationals winnend van het veld stapten.

Nederlander Spencer Kieboom mocht invallen bij de ploeg uit de hoofdstad van de VS. Hij sloeg met een ​sacrifice fly​ een punt binnen.

 

(FOX Sports)

Toronto Blue Jays - New York Yankees zie je vandaag vanaf 19.00 uur LIVE op FOX Sports 6

Arizona Diamondbacks - San Diego Padres zie je vandaag vanaf 22.00 uur LIVE op FOX Sports 6