Xander Bogaerts
Xander Bogaerts - © ANP

USA Update - Sensationele Bogaerts bezorgt Red Sox overwinning

15 juli 2018
Honkballer Xander Bogaerts heeft zijn ploeg Boston Red Sox op grandioze wijze een zwaarbevochten zege op Toronto Blue Jays (6-2) bezorgd.

De speler van het Nederlands team sloeg in de negende inning eerst een double, waardoor zijn ploeg een verlenging mocht spelen (2-2). Daarna was hij de gevierde man met een zogenoemde walk-off grand slam, waardoor de BoSox met een 6-2 overwinning van het veld gingen.

Vroegtijdige douche
Je team een verlenging bezorgen, om vervolgens met een walk-off grand slam de wedstrijd te beslissen, gaat niet zomaar aan je ploeggenoten voorbij. Zo ontkwam ook Xander Bogaerts niet aan een welverdiende verkoeling.

Boston Red Sox revancheert zich door de zege op de nederlaag van zaterdag tegen de Jays (7-13). De BoSox verloren voor het eerst na tien zeges op rij.

Boston Red Sox gaat nog altijd aan de leiding van de American League East, gevolgd door New York Yankees. De Yankees zelf gingen tegen Cleveland Indians met 6-5 onderuit. 

Schoop doet het weer
Ook Jonathan Schoop was weer van groot belang voor zijn ploeg Baltimore Orioles. De man uit Curaçao bezorgde zijn ploeg met een single in de zesde inning een 1-0 overwinning op de Texas Rangers.

Hetzelfde flikte Schoop eerder deze week tegen de New York Yankees, toen met twee uit in de negende inning. The O's blijven echter wel op de laatste plaats steken. (FOX Sports)

Cleveland Indians - New York Yankees zie je vandaag vanaf 19.00 uur LIVE op FOX Sports 6

Los Angeles Dodgers - Los Angeles Angels zie je vandaag vanaf 22.00 uur LIVE op FOX Sports 6