ATP Cincinnati: Haase vs. Zverev

Sensatie in Cincinnati: Haase klopt Zverev

15 augustus 2018
Robin Haase heeft bij het tennistoernooi in Cincinnati voor een stunt gezorgd. De 31-jarige Nederlander versloeg in de tweede ronde Alexander Zverev, de nummer vier van de wereld.

Haase, nummer 55 op de wereldranglijst, zegevierde in drie sets: 5-7, 6-4, 7-5. Hij benutte in de enerverende partij in de derde set zijn tweede matchpoint.

In de tweede set liet Haase zien dat hij in uitstekende vorm verkeert. De Hagenaar sloeg een fenomenale return, met een mooie ontlading tot gevolg.

 

Haase speelt in de volgende ronde tegen de winnaar van het duel tussen de Amerikaan Bradley Klahn en de als dertiende geplaatste Spanjaard Pablo Carreño Busta. Ook deze partij zal live te zien zijn op FOX Sports.

Haase versloeg Zverev voor de tweede keer op rij. Vorig jaar was hij bij het masterstoernooi in Parijs eveneens de betere. In totaal staat het nu 2-2 in de onderlinge duels. (FOX Sports/ANP)

ATP Cincinnati zie je LIVE op FOX Sports 

Bertens wint na opgave Wozniacki

16 augustus 2018
Bertens wint na opgave Wozniacki
Kiki Bertens heeft de derde ronde van het tennistoernooi van Cincinnati bereikt. De 26-jarige Wateringse zag na de winst van de eerste set haar...