Xander Bogaerts
Xander Bogaerts - © ANP

USA Update: Sterk optreden Bogaerts niet voldoende voor Boston Red Sox

25 augustus 2018
Boston Red Sox is het dipje nog altijd niet te boven. De ploeg van Xander Bogaerts ging vrijdagnacht met 10-3 onderuit bij Tampa Bay Rays.

Boston, de beste ploeg van de MLB, keek op Tropicana Field na vier innings al tegen een 10-2 achterstand aan. De enige punten voor de bezoekers kwamen van de knuppel van Bogaerts, die met een honkslag twee ploeggenoten binnensloeg.

De Oranje-international eindigde de wedstrijd met drie hits, maar strandde zelf elke keer op de honken.

Het optreden van Bogaerts was tekenend voor de Red Sox deze week. De slagploeg was vrijdag in totaal goed voor dertien hits en tikte de dubbele cijfers aan in vier van de laatste vijf wedstrijden. De Red Sox verloren echter vier van de laatste zes duels.

New York Yankees
Ondanks de nederlaag gaat Boston nog altijd ruim aan de leiding in de American League East met negentig zeges tegenover veertig nederlagen. Runner-up New York Yankees (80-47) kwam wel iets dichterbij met een late 5-7 overwinning op Baltimore Orioles.

De beslissing viel pas in de tiende inning met homeruns van Luke Voit en Neil Walker. De Yankees speelden nog zonder de geblesseerde Didi Gregorius.

In het kader van Players Weekend spelen alle ploegen in de MLB dit weekeinde in speciale shirts, met bijnamen op de rug. (FOX Sports)

Zaterdag op FOX Sports 6

19:00 MLB: Orioles vs Yankees

22:00 MLB: Giants vs Rangers

02:00 NFL Preseason: Chargers vs Saints

Bouy met rugnummer 34 bij PEC Zwolle

25 augustus 2018
Bouy met rugnummer 34 bij PEC Zwolle
Ouasim Bouy speelt dit seizoen met rugnummer 34 bij PEC Zwolle. De huurling van Leeds United zou eigenlijk met nummer 3 aantreden, maar besloot...