Dodger Stadium
Dodger Stadium - © FOXSports.NL

USA Update: Turner draait het licht uit bij Padres tijdens zege Dodgers

26 augustus 2018
Los Angeles Dodgers heeft een nipte 5-4 zege geboekt op San Diego Padres. Justin Turner sloeg het winnende punt binnen met een gelukkige klap in de twaalfde inning.

De beslissing viel nadat het spel twintig minuten had stilgelegen vanwege een stroomstoring. Met de eerste klap na de hervatting viel een hoge boogbal van Turner precies binnen de lijnen én tussen drie Padres in.

De zege was goed nieuws voor Kenley Jansen. De closer, die onlangs weer last kreeg van een onregelmatige hartslag, verprutste zaterdagnacht zijn derde save op rij na zijn terugkeer.

Jansen kwam bij een 4-3 voorsprong in de negende inning op de heuvel en kreeg prompt een homerun om zijn oren. Na de aftocht van de Oranje-international hielden relief pitchers Kenta Maeda en Caleb Ferguson het wel droog.

De laatste twee wedstrijden waarin er een beroep werd gedaan op Jansen eindigden afgelopen week in een nederlaag.

Red Sox opnieuw onderuit
Boston Red Sox, de beste ploeg van de MLB dit seizoen, en Xander Bogaerts verloren ondertussen opnieuw bij Tampa Bay Rays: 5-1.

Het was alweer de vijfde domper in zeven wedstrijden voor de koploper van de American League East (90 zeges-41 nederlagen).

New York Yankees wint twee keer
Runner-up New York Yankees (82-47) kwam weer iets dichterbij na een succesvolle doubleheader tegen Baltimore Orioles.

Het eerste duel werd met 3-10 gewonnen, waarna een 1-5 zege volgde. De Amsterdamse Yankee Didi Gregorius staat nog buitenspel vanwege een hielblessure. (FOX Sports)

Zondag op FOX Sports 6

19:00 MLB: Rays vs Red Sox

22:00 NFL Preseason: Bills vs Bengals

02:00 NFL Preseason: Cowboys vs Cardinals