Jared Goff
Jared Goff - © ANP

USA Update: Los Angeles Rams nog ongeslagen na magistraal optreden Goff

28 september 2018
Los Angeles Rams heeft na vier wedstrijden nog een honderd procent score. De ploeg van quarterback Jared Goff boekte in eigen huis een 38-31 zege op Minnesota Vikings.

Goff was de grote man in het Los Angeles Memorial Coliseum. De 23-jarige spelverdeler verbrak zijn eigen persoonlijke records met 465 passing yards en maar liefst vijf touchdown-passes.

Met zijn vijf touchdowns werd hij tevens de eerste quarterback van de Rams die dit presteerde sinds de legendarische Kurt Warner tijdens het gouden seizoen 1999, waarin de Super Bowl werd gewonnen.

Los Angeles keek tijdens de eerste helft een aantal keren tegen een achterstand aan, maar liet zich niet van de wijs brengen.

Goff vond in het tweede kwart Cooper Kupp twee keer voor een touchdown, waaronder een keer met een pass over 70 yards. Todd Gurley II, Brandin Cooks en Robert Woods tekenden voor de overige maximale scores van de thuisploeg.

De touchdown van Woods betekende dat de Rams met een voorsprong van tien punten het vierde kwart ingingen, een marge die de Vikings te machtig was.

Los Angeles is met vier uit vier koploper in de NFC West, voor Seattle Seahawks (1-2) en San Francisco 49ers (1-2). De Vikings (1-2-1) staan derde in de NFC North. (FOX Sports)

 Vrijdag op FOX Sports 6

20:00 MLB: Cubs vs Cardinals

04:00 MLB: Giants vs Dodgers