Gary Sanchez
Gary Sanchez - © ANP

USA Update: Homerun Bogaerts niet genoeg voor Red Sox tegen Yankees

7 oktober 2018
New York Yankees heeft de stand in de AL Division Series tegen aartsrivaal Boston Red Sox gelijkgetrokken. De formatie van Didi Gregorius was in de tweede wedstrijd van de best-of-five-serie met 2-6 te sterk voor het team van Xander Bogaerts.

Boston, de beste ploeg van het reguliere seizoen, had vrijdagnacht het eerste duel met 5-4 gewonnen. Game 3 en 4 staan maandag en dinsdag in New York op de rol.

De Yankees hadden zaterdagnacht na twee innings al een 0-3 voorsprong te pakken dankzij homeruns van Aaron Judge en Gary Sanchez.

Bogaerts deed wat terug namens de Red Sox met een homerun in de vierde inning, maar Sanchez gooide even later de wedstrijd in het slot met zijn tweede dinger van de avond, goed voor drie punten.

Houston Astros vergroot voorsprong
In de andere AL Division Series nam Houston Astros een 2-0 voorsprong. De Texanen zetten Cleveland Indians in de tweede wedstrijd met 3-1 aan de kant.

Marwin Gonzalez en Alex Bregman poetsten een voorsprong van de Indians weg met runs in de zesde en zevende inning. (FOX Sports)

Het programma van zondag:

FOX Sports 4

22:30 MLB: Rockies vs Brewers Game 3

02:00 MLB: Braves vs Dodgers Game 3

FOX Sports 5

23:00 NHL: Hurricanes vs Rangers

FOX Sports 6

19:00 NFL: Chiefs vs Jaguars

22:25 NFL: Eagles vs Vikings

02:20 NFL: Texans vs Cowboys

Ajax in onzekerheid over Ziyech

7 oktober 2018
Ajax in onzekerheid over Ziyech
Ajax hoopt maandag uitsluitsel te krijgen over de ernst van de blessure van Hakim Ziyech. De middenvelder viel in de blessuretijd van het gewonnen...