Khabib
Khabib - © Pro Shots

Khabib dreigt met vertrek uit UFC

11 oktober 2018
Khabib Numagomedov heeft zijn ongenoegen over een aantal zaken richting de UFC geuit. De vechter dreigt zelfs met een vertrek.

Aanleiding vormt dat teamgenoot Zubaira Tukhugov mogelijk uit de UFC wordt gezet na de ongeregeldheden na afloop van UFC 229 in Las Vegas.

Tukhuguv bestormde McGregor na zijn gevecht met Khabib en deelde de Ier rake klappen uit.

Khabib is verontwaardigd dat Tukhuguv bestraft dreigt te worden, terwijl McGregor en zijn gevolg onbestraft een bus waar Khabib inzat aanvielen."Ze hadden daar iemand kunnen vermoorden. Waarom zegt niemand iets over het beledigen van mijn vaderland, religie of familie?"

"Als jullie besluiten om hem te ontslaan, weet dan dat jullie ook mij verliezen", gaat Khabib verder. "Wij geven onze broeders nooit op in Rusland en ik zal tot het bittere eind gaan met hem. Als jullie besluiten om hem te ontslaan, vergeet dan niet om mijn contract te ontbinden, want anders lever ik het zelf in." (FOX Sports)

Mayweather 'nodigt' Khabib uit

17 oktober 2018
Mayweather
Profbokser Floyd Mayweather ziet een lucratieve confrontatie met de Russische kooivechter Khabib Noermagomedov best zitten. "Kom mijn wereld...