Matt Ryan
Matt Ryan - © ANP

USA Update: Falcons maatje te groot voor Giants, James verliest opnieuw met Lakers

23 oktober 2018
Atlanta Falcons heeft de zorgen van New York Giants verder vergroot. De ploeg van quarterback Matt Ryan boekte in eigen huis een 23-20 zege op de laagvlieger.

Het was alweer de zesde domper in zeven wedstrijden voor de Giants. Samen met Arizona Cardinals en San Francisco 49ers, die eveneens op 1-6 staan, sluiten ze de rij in de NFL.

 

De Falcons zijn evenmin bezig aan een goed seizoen, maar de nummer laatst van de NFC South mag na de tweede overwinning op rij nog wel dromen van een plek in de play-offs.

Ryan was weer eens de grote man bij Atlanta. De Most Valuable Player van de NFL van 2016 was maandagavond succesvol met 31 van zijn 39 pogingen en overbrugde maar liefst 379 yards.

Matty Ice vond Marvin Hall met een touchdown-pass over 47 yards om de score te openen. Tevin Coleman voegde een tweede touchdown toe aan het totaal, terwijl Giorgio Tavecchio voor drie fieldgoals tekende.

Na een score van Odell Beckham Jr. met nog vijf seconden op de klok kwamen de Giants terug tot op drie punten, maar verder kwamen de bezoekers niet meer.

Nipte nederlaag James met Lakers
Ook in zijn derde duel voor Los Angeles Lakers heeft LeBron James niet het verschil kunnen maken. De vedette sleepte er weliswaar een verlenging uit tegen San Antonio Spurs, maar daarin miste hij twee vrije worpen én een worp in de laatste seconde die de Lakers alsnog de winst hadden kunnen bezorgen. Nu verloor de thuisploeg met 143-142.

James was wel behoorlijk productief met 32 punten, 14 assists en 8 rebounds. Teamgenoot Kyle Kuzma maakte 37 punten. Bij de Spurs was LaMarcus Aldridge topschutter met 37 punten.

Regerend NBA-kampioen Golden State Warriors won met 123-103 van Phoenix Suns. Stephen Curry was goed voor 29 punten bij de Warriors. (FOX Sports/ANP)

Dinsdag op FOX Sports:

FOX Sports 4     

01.30 uur: World Series: Red Sox vs. Dodgers Game 1 (Nederlands commentaar)

FOX Sports 6     

01.30 uur: World Series: Red Sox vs. Dodgers Game 1 (US commentaar)

KNVB gunt Ajax en PSV meer rust

23 oktober 2018
KNVB gunt Ajax en PSV meer rust
De KNVB wil Ajax en PSV iets meer rust geven voor de wedstrijden in de Champions League. De voetbalbond heeft daarom besloten om de aanvangstijden...