World Series Game 4: Los Angeles Dodgers - Boston Red Sox

Comeback bezorgt Red Sox riante voorsprong in World Series

28 oktober 2018
Boston Red Sox heeft tegen Los Angeles Dodgers een grote stap gezet richting het winnen van de World Series. De vierde wedstrijd in de best-of-seven-serie ging met 9-6 naar het team van Nederlander Xander Bogaerts.

Het is voor Red Sox de derde overwinning in de World Series, Dodgers blijft steken op één zege. Het betekent dat Red Sox in de volgende wedstrijd het kampioenschap in de MLB binnen kan slepen. 

De Dodgers leken de partij in handen te hebben, nadat Yasiel Puig bij een 1-0-voorsprong in de zesde inning met twee man op de honken een homerun sloeg: 4-0. In de zevende en achtste inning trok Boston de stand weer gelijk, mede omdat Dodgers-closer Kenley Jansen een homerun moest toestaan aan Steve Pearce. In de negende inning kwamen de Red Sox tot liefst vijf punten na honkslagen van Rafael Devers, Pearce en Bogaerts, die met zijn ploeg de World Series al eens won in 2013. (FOX Sports)

De vijfde wedstrijd tussen Los Angeles Dodgers en Boston Red Sox zie je in de nacht van zondag op maandag LIVE om 01.00 uur op FOX Sports 4 (NL) en FOX Sports 6 (US)