ATP Finals: Zverev vs. Cilic

Zverev rekent in twee moeizame sets af met Cilic

12 november 2018
In een spannende strijd trok Alexander Zverev aan het langste eind. De Duitser rekende desondanks in twee sets af met Marin Cilic. Daar had Zverev beide keren wel een tie-break voor nodig: 7-6 (5), 7-6 (1).

Alexander Zverev heeft voor de tweede keer een partij gewonnen op de ATP Finals (Londen), het eindejaarstoernooi voor de beste acht tennissers van het seizoen. De Duitser versloeg de Kroaat Marin Cilic, uitgerekend de speler op wie hij vorig jaar bij zijn debuut zijn eerste zege boekte, met 7-6 (5), 7-6 (1).

Cilic begon voortvarend aan het eerste duel in de Guga Kuerten-groep. Hij liep uit naar 5-2 en mocht bij 5-3 voor de set serveren. Hij leverde echter zijn servicegame in met een dubbele fout. Ook in de tweede set was een break voorsprong niet aan de wisselvallig spelende Cilic besteed.

In dezelfde groep nemen maandagavond (21.00 uur Nederlandse tijd) Novak Djokovic en John Isner, die nooit eerder meedeed in Londen, het tegen elkaar op. (FOX Sports)

De ATP Finals zijn LIVE te zien op FOX Sports

Djokovic kent geen problemen met Isner

12 november 2018
Djokovic kent geen problemen met Isner
Novak Djokovic heeft John Isner verslagen in de eerste ronde van de ATP Finals. De nummer één van de wereld had aan twee sets genoeg om de Amerikaan...