Drew Brees
Drew Brees - © Pro Shots

USA Update: Who Dat? Saints pakken thuisvoordeel in play-offs

24 december 2018
New Orleans Saints heeft zich verzekerd van thuisvoordeel in de play-offs van de NFL dankzij een 31-28 overwinning op Pittsburgh Steelers.

Met nog een wedstrijd te gaan kan directe concurrent Los Angeles Rams - dat met 31-9 van Arizona Cardinals won - de Saints niet meer inhalen.

In de Superdome in New Orleans en gesteund door de traditionele kreet 'Who dat?' gooide quarterback Drew Brees een touchdown en 326 yards voor de thuisploeg. Hij zag vooral zijn runningbacks tot score komen: Alvin Kamara twee keer en Mark Ingram een keer.

Bij de Steelers had spelverdeler Ben Roethlisberger een uitstekende dag met drie touchdowns en 380 yards, maar het mocht uiteindelijk niet baten. De Steelers zijn bij een overwinning volgende week tegen Cleveland Browns verzekerd van de play-offs.

Mayfield vs. Jackson

En dan dit... Dat het niet zo lekker botert tussen quarterback Baker Mayfield van Cleveland Browns en zijn oud-coach Hue Jackson was wel duidelijk, maar zondag escaleerde de boel. Jackson is tegenwoordig assistent bij Cincinnati Bengals, de tegenstander van de Browns van zondag.

Na afloop van de door de Browns met 26-18 gewonnen wedstrijd liet Mayfield non-verbaal zien wat hij van zijn oud-coach vindt:

(FOX Sports)

Oakland Raiders - Denver Broncos zie je maandag vanaf 02.15 uur LIVE op FOX Sports 6