Antoine Griezmann
Antoine Griezmann - © Pro Shots

USA Update: Atlético Madrid naar All-Star Game, 1 aprilgrap Brady en weer domper Red Sox

2 april 2019
De sterren van de MLS lijken zich te kunnen klaarmaken voor een ontmoeting met Antoine Griezmann & Co. Volgens diverse bronnen zal Atlético Madrid de tegenstander zijn in de All-Star Game.

De datum voor de wedstrijd in Orlando is nog niet bekend gemaakt, maar traditioneel staat het duel eind juli of begin augustus op de rol.

Atlético Madrid, de huidige nummer twee van Spanje, past in het rijtje topclubs dat de laatste seizoenen zijn opwachting heeft gemaakt in het jaarlijkse evenement.

Twee jaar geleden speelde Atlético’s stadsgenoot Real de All-Star Game. Na een 1-1 eindstand verloren de Amerikaanse sterren de strafschoppenserie. Vorig seizoen verliep het treffen met Juventus op dezelfde wijze.

Eerder kwamen onder meer Manchester United, Chelsea, AS Roma, Bayern München, Tottenham Hotspur en Arsenal op bezoek in de Verenigde Staten.

1 aprilgrap Tom Brady

Tom Brady blijkt niet vies te zijn van een grapje. De legendarische quarterback van New England Patriots zette op 1 april de American football-wereld op het verkeerde been.

De 41-jarige Brady, die in februari zijn zesde Super Bowl met de Patriots veroverde, opende maandag een Twitter-account en onthulde prompt dat hij een punt achter zijn carrière had gezet. Hij meldde tevens dat hij in zijn vrije tijd zou gaan tweeten.

Even later bleek uit zijn tweede tweet dat het daadwerkelijk om een 1 aprilgrap ging. “Was dit een slechte grap?”, schreef hij.

Het aantal likes en volgers dat Brady binnen de kortste keren genereerde was indrukwekkend. Binnen een half uur hadden meer dan 20.000 mensen zijn eerste bericht leuk gevonden en had hij meer dan 34.000 volgers. Op dinsdagochtend stond de teller al op meer dan 175.000 likes en 276.000 volgers.

Boston Red Sox opnieuw onderuit

Boston Red Sox is nog altijd niet bij de les. De ploeg van Xander Bogaerts ging tegen Oakland Athletics voor de vierde keer in de eerste vijf wedstrijden onderuit. Oakland, de formatie van Jurickson Profar, sloeg de regerend kampioen met 7-0 om de oren.

Khris Davis, de homerun-koning van vorig jaar, sloeg maandagnacht alweer zijn vijfde homer van het prille seizoen. Profar, die in december overkwam van Texas Rangers, tekende voor een hit in vier slagbeurten.

Bogaerts wist zijn topdag in de bestuurskamer niet te bekronen met een zege op het veld. De op Aruba geboren korte stop tekende maandag een nieuw contract in Boston ter waarde van 117 miljoen euro, waarmee hij de bestbetaalde Nederlandse sporter ter wereld werd.

De Oranje-international was tegen de A’s wel de beste slagman van zijn team met twee hits in drie slagbeurten. (FOX Sports)