Alabama en Clemson in actie tijdens College Football Playoff Championship game
Alabama en Clemson in actie tijdens College Football Playoff Championship game - © Pro Shots

College Football-spektakel terug op FOX Sports

24 augustus 2019
Zaterdag start het nieuwe College Football-seizoen met een ontmoeting tussen rivalen Miami en Florida. Dit jaar kan je het spectaculaire College Football nog beter volgen op FOX Sports met College Gameday, meerdere live-wedstrijden en een samenvattingenshow op zondag.

Miami Hurricanes en Florida Gators openen zaterdag het seizoen in 'Week Zero' met de Camping World Kickoff, de traditionele opening van het seizoen. Aartsrivalen Miami en Florida spelen de eerste wedstrijd van het seizoen in het Camping World Stadium in Orlando. De Hurricanes en Gators speelden 55 keer tegen elkaar, Miami won 29 keer, Florida 26 keer.

College Gameday en College Final

Voor de start van de wedstrijden op zaterdag zie je elke week om 15.00 uur een uitgebreide voorbeschouwing op het College Football-weekend in College Gameday. In een drie uur durende show wordt er toegewerkt naar de wedstrijden. Op zondag komen de hoogtepunten van de duels van zaterdag voorbij in de samenvattingenshow College Football Final. 

College Gameday zie je elke zaterdag om 15.00 uur op FOX Sports, College Final zie je elke zondag om 09.00 uur 

Live-duels

In 'Week Zero' wordt de seizoensopener tussen Florida Gators en Miami Hurricanes uitgezonden op FOX Sports 6. Vanaf volgende week zie je elke zaterdagavond meerdere live-duels vanaf 18.00 uur. (FOX Sports)

Florida Gators - Miami Hurricanes zie je in de nacht van zaterdag op zondag om 01.00 uur LIVE op FOX Sports